Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αντιπολεμική συναυλία την Κυριακή στα Τρίκαλα

Αντιπολεμική συναυλία την Κυριακή 3 Απρίλη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων (Μέλος της ΕΕΔΥΕ) και το Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Όσοι καλλιτέχνες θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6976209436.

Ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, καταδικάζουμε τη ρωσική εισβολή και την αντιπαράθεση που κλιμακώνεται σταθερά! Το εύφλεκτο υλικό που οδήγησε σε ανάφλεξη στην περιοχή, με την απαράδεκτη και καταδικαστέα ρωσική εισβολή, συσσωρευόταν εδώ και χρόνια! Τα όποια προσχήματα αξιοποιεί η κάθε πλευρά δεν μπορούν να κρύψουν ότι η σύγκρουση είναι αποτέλεσμα των ανταγωνισμών.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον ουκρανικό λαό, στον λαό της Ρωσίας και σε όλους τους λαούς. Δυναμώνουμε τον αγώνα και την πάλη μας ενάντια στον πόλεμο, για να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, απαιτώντας να κλείσουν τώρα οι βάσεις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στη Θεσσαλία και σ’ όλη την Ελλάδα!

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει σοβαρές συνέπειες και στη χώρα μας. Η κυβέρνηση, προσπαθώντας να λάβει κι αυτή μέρος στους σχεδιασμούς, θέτει σε κίνδυνο αντιποίνων τη χώρα μας και τον λαό.

Οι αντιπολεμικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την 24ωρη απεργία στις 6 Απρίλη όπου τα Σωματεία της πόλης καλούν όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργία ενάντια στον πόλεμο και στο κύμα της ακρίβειας.

Απαιτούμε:

  • Να σταματήσει τώρα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία!
  • Απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!
  • Να κλείσουν οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές!
  • Καμιά διευκόλυνση από ελληνικό έδαφος για τις αμερικανοΝΑΤΟικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία!
  • Κανένας στρατιώτης και αξιωματικός σε αποστολή εκτός συνόρων!».
Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή