Αντίστροφη μέτρηση για Κώστα Σκρέκα και Δημήτρη Παπαστεργίου

Ορκίζεται και τους ανακοινώνει υπουργούς το μεσημέρι ο Μητσοτάκης 

Μια ιστορική στιγμή για τον νομό Τρικάλων πλησιάζει ώρα με την ώρα μιας και η περιοχή θα εκπροσωπείται από δύο πολιτικά πρόσωπα στο νέο Κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει.

Ο εκλεγμένος βουλευτής ν. Τρικάλων  Κώστας Σκρέκας αλλά και ο Δημήτρης Παπαστεργίου ως εξωκοινοβουλευτικός, θα κληθούν να αναλάβουν δύο κομβικά Υπουργεία σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την χώρα, κυρίως όμως για τον νομό Τρικάλων.

Επί των διαδικαστικών, μετά την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης, στις 13:00 θα γίνει και η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και μερικές ώρες αργότερα αναμένεται η ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης της ΝΔ. Το νέο Υπουργικό Συμβούλιο, αναμένεται να ορκιστεί το απόγευμα της Τρίτης (27.06.2023) και την Τετάρτη (28.06.2023) θα ακολουθήσει η πρώτη συνεδρίασή του.

Οι «μπλε» φάκελοι ήδη έχουν σχηματιστεί με τον Κώστα Σκρέκα να αναμένεται να λάβει εκείνον του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον Δημήτρη Παπαστεργίου, εκείνον της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, υπουργείο που είναι σίγουρο ότι αναμένεται να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος του κυβερνητικού έργου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …