Αντωνία Φίκα: Στην πρώτη γραμμή για τις ανάγκες των συμπολιτών της

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία η συλλογή σχολικών ειδών – Πώς μπορείτε να συμβάλετε

Η Αντωνία Φίκα ως εκπαιδευτικός που εδώ και χρόνια συντηρεί τις μεγαλύτερες παιδικές κατασκηνώσεις στον Αμάραντο αλλά και ως άνθρωπος που είναι ενεργός απέναντι στις ανάγκες του τόπου, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ανέλαβε δράση.

Μία από τις πρωτοβουλίες είναι η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Όπως αναφέρει και η ίδια στο Trikalanews.gr «Η περιοχή μας, ο νομός μας, μετρά ατελείωτες πληγές. Τα παιδιά είναι προτεραιότητα, χρειάζονται πολύπλευρη στήριξη ακόμη και για την κάλυψη βασικών αναγκών τους. Τα σχολεία θα ανοίξουν, η θέση των παιδιών μας είναι στα θρανία έχοντας όλα όσα χρειάζονται στη διάθεσή τους. Για να συνεχίσει η ζωή, για να ξαναφτιάξουμε το αύριο».

Η συγκέντρωση του υλικού, γίνεται εως την Παρασκευή 22/9 και ώρες 15.00 – 18.00, στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΚΟΜΔΕ, στα Σαράγια Τρικάλων. Η κα Φίκα έδωσε μάλιστα το δικό της τηλέφωνο στη διάθεση όσων θέλουν να συντονίσουν τις προσφορές τους που είναι το τηλ. 6948629561.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή