Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟ Τρίκαλα: Έχασε τις ευκαιρίες… έχασε και το ματς

Πραγματικά απίστευτη η ήττα του ΑΟ Τρίκαλα μέσα στο Στάδιο από την Λευκίμμη με 0-1. Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά έχασαν και το ματς χαρη σε ένα γκολ του Γαστεράτου του 41ο λεπτό.

Η εικόνα του παιχνιδιού

Στο α’μέρος η Λευκίμμη κοίταξε στα μάτια τους κυανέρυθρους. Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες αλλά σε μία από αυτές, ο Γαστεράτος στο 41ο λεπτό μετά από σέντρα του Πότση, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-1.
Στην επανάληψη τα Τρίκαλα μπήκαν πολύ καλά… δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά λίγο η κακή τελική και λίγο η τρομερή μέρα του τερματοφύλακα Παγκράτη, τους άφησαν χωρίς γκολ.

Το αποκορύφωμα ήταν η φάση του 57ου λεπτού όταν από σέντρα του Καρανίκα, ο Αλεξίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ενώ στη συνέχειαο Κουσκουνάς πήρε το ριμπάουντ αλλά ο Παγκράτης έκανε απίστευτη απόκρουση.

Πολύ μέτρια η διαιτησία του Κολορίζου που εκνεύρισε τους πάντες. Απέβαλε τους Κωστακιώτη(75′) και Γρηγοριάδη(94′) ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αλεξίου, Κρητικό, Καρανίκα των Τρικάλων και Μπαλό, Γαστεράτο, Βασιλάκη της Λευκίμμης. Επίσης αποβλήθηκε και ο γενικός αρχηγός του ΑΟΤ, Ζήσης Κατσαντώνης.

Με τη ήττα αυτή ο ΑΟ Τρίκαλα αποχαιρέτησε τις λίγες ελπίδες που είχε για να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον οι αγωνιστικές που απομένουν μετατρέπονται σε τυπική διαδικασία.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θεοδοσιάδης): Λέτσο, Καρανίκας, Σανδραβέλης (71’ Βαταμίδης), Ριζογιάννης, Κοσκουνάς, Κρητικός, Αγκαράι, Κουτσιανικούλης, Αλεξίου, Λουκάς, Κωστόπουλος
ΛΕΥΚΙΜΜΗ (Κορομπόκης): Παγκράτης, Μοτσοβίλα, Γαστεράτος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Λώμης, Μπαλός, Πότσης, Πουλημένος, Τουρμούσογλου (78΄ Βασιλάκης), Χατζηστάμου

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή