Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο Θανάσης Λιούτας εκπροσωπεί γνήσια του ελεύθερους επαγγελματίες

Στις επισκέψεις  που πραγματοποιεί ο Θανάσης Λιούταςσε όλο τον Νομό Τρικάλων, συναντά πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους, ανθρώπους γενικά που δραστηριοποιούνται στην ελεύθερη αγορά.

Ο Θανάσης Λιούτας, καταλαβαίνοντας πάρα πολύ καλά σε τι κατάσταση ζούνε οι άνθρωποι, την περιγράφει ως ένα καθεστώς ασφυξίας. Ειδικότερα, σε συναντήσεις του, ο κ. Λιούτας, τόσο στην πόλη των Τρικάλων, όσο και στις επισκέψεις του στα χωριά, Διαλεχτό, Αγία Κυριακή, Γλίνος, Πατουλιά και στο Μεγαλοχώρι, υπογράμμισε ότι, «η φορολογική λαίλαπα, η διόγκωση των ασφαλιστικών εισφορών, το στέγνωμα της αγοράς, το οικονομικό πρόγραμμα δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν οδηγήσει σε μηδενικά περιθώρια επιβίωσης τους ανθρώπους στην ελεύθερη αγορά». 

Ο Θανάσης Λιούτας συνέχισε, τονίζοντας ότι, «λόγω εμμονών και ανικανότητας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τη φορολογία τόσο, ώστε οι επαγγελματίες να μην μπορούν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους. Αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές τόσο, ώστε η ανεργία να μην μπορεί να μειωθεί. Δεν απέδωσε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και στέγνωσε στην κυριολεξία τους επαγγελματίες. Ήταν ένα πρόγραμμα καταστροφής.» «Τώρα, όμως», συνέχισε ο Θανάσης Λιούτας, «το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχονται να προσφέρουν ρεαλιστικές, αναπτυξιακές λύσεις. Με τη μείωση της φορολογίας και των εισφορών, με τομές στη δημόσια διοίκηση και συγχρόνως διασφαλίζοντας την κοινωνική ασφάλεια όλων, η Νέα Δημοκρατία θα διαμορφώσει την κατάσταση της μεγάλης ανάπτυξης στη χώρα μας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες εμπιστεύονται τον Θανάση Λιούτα γιατί είναι ένας δικός τους άνθρωπος. Είναι εκείνος που θα δώσει τις μάχες για αποκτήσει προοπτική η αγορά μας. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή