Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων γιορτάζει την Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας

Ο  Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, συμμετέχει στον εορτασμό για την Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας, που η Πολιτεία έχει θεσμοθετήσει να εορτάζεται την 1η Κυριακή του Νοεμβρίου, κατά την οποία τιμούνται οι προστάτες των πολυτέκνων Άγιοι ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ και ΝΕΟΝΙΛΛΗ και τα επτά τέκνα τους, που αποτελούν το πρότυπο των πολύτεκνων οικογενειών.

Καλεί όλους τους πολύτεκνους και τους φίλους αυτών να παραστούν, στον εορτασμό για την Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας, το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων, όπου θα τελεστεί  Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και στη συνέχεια θα προσφερθεί ένα μικρό κέρασμα, στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας.

Αυτή την ημέρα τιμούμε και αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά των πολυτέκνων στην κοινωνία μας. Βρίσκουμε όμως την ημέρα αυτή την οικογένεια και ιδιαίτερα την πολύτεκνη, σε ακόμη χειρότερη θέση, τόσο από τη γενικευμένη φτώχεια της χώρας όσο και από σωρεία παράλογων νομοθετημάτων.

Με ορατό τον κίνδυνο της δημογραφικής κατάρρευσης, είναι επιτακτική ανάγκη να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για τη καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και να νομοθετηθούν εκ νέου όλα τα μέτρα στήριξης των πολυτέκνων οικογενειών που αποτελούν δημογραφικά κίνητρα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή