Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο αγώνας συνεχίζεται και κορυφώνεται!

Σε σχέση με όσα ειπώθηκαν και γράφηκαν τούτες τις μέρες για το «διαζύγιο» των Τσίπρα-Καμένου κυρίως για την επιχείρηση του πρωθυπουργού να εμφανίσει ότι «όλα βαίνουν καλώς» και ότι με μια πιθανή ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τις επόμενες μέρες «δεν τρέχει και τίποτα» όσον αφορά την παραμονή του στο πρωθυπουργικό θώκο (όπως επίσης των βουλευτών του στα έδρανα της Βουλής), έχω να επισημάνω τα εξής:

1. Την κυβέρνηση των Συριζα-ΑΝΝΕΛ την ΕΡΙΞΑΝ τα συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της μίας και μοναδικής Μακεδονίας, καθώς επίσης η σχεδόν καθολική αντίθεση του ελληνικού λαού στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

2. Το αν θα παραμείνει (για μερικούς μήνες) ο Τσίπρας και το επιτελείο του στην κυβέρνηση και με ψήφους αποστατών βουλευτών -με την καθοδήγηση της Μέρκελ και βέβαια με το αζημίωτο- δεν έχει να κάνει με το πολιτικό μέλλον των ΠΡΟΔΟΤΩΝ που αργά ή γρήγορα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.

3. Ακόμη και στην περίπτωση που ο Τσίπρας εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή των Ελλήνων, δεν παύει να είναι ΜΟΝΟΣ (αυτός και το κόμμα του) που θα χρεωθεί ΠΛΗΡΩΣ την εθνική μειοδοσία που επιχειρείται.

4. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ λαϊκή αντιπολίτευση σε όλες τις προδοτικές μεθοδεύσεις ξεκινά την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Σύνταγμα στις 2 μ.μ., όπου και η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων θα δώσει βροντερό ΠΑΡΩΝ μαζί με τις απανταχού Παμμακεδονικές Οργανώσεις.
Θα ναυλωθούν λεωφορεία και έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή