Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​O ΑΟΤ είναι η καθαρότερη ομάδα του πρωταθλήματος είπε ο Αϊβάζογλου

Μετά την αναμέτρηση με τον ΑΟΚ Κέρκυρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα,  Ηλίας Αϊβάζογλου , προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 

"Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων στο πιο κρίσιμο σημείο της προσπάθειας.

Ελπίζω να έχει αντιληφθεί και ο πιο δύσπιστος ότι:

Από το Δεκέμβριο και έπειτα η ομάδα μας έχει ανέβει επίπεδο και κοντράρει στα ίσια κάθε αντίπαλο, όσο φιλόδοξος και "δυνατός" κι αν είναι αυτός. Τα απλά μαθηματικά μου λένε, ότι, εάν το πρωτάθλημα ξεκινούσε το Δεκέμβριο, ο ΑΟΤ θα πάλευε για τη δυάδα.

Από το Δεκέμβριο και έπειτα έχω επωμισθεί και παλεύω με κάθε πιθανή και απίθανη αμαρτία του παρελθόντος. Ο ΑΟΤ σε δύο μήνες από σήμερα θα είναι η πιο υγιής οικονομικά ομάδα του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ ειλικρινά τα παλικάρια που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Αυτοί ξέρουν.

Από τον Δεκέμβριο και έπειτα ο ΑΟΤ είναι η καθαρότερη ομάδα του πρωταθλήματος (άραγε πόσες ομάδες της κατηγορίας γίνονται αποδεκτές στον επίσημο κρατικό στοιχηματικό φορέα;).

 Οι δυσκολίες τεράστιες, τα προβλήματα του παρελθόντος ατελείωτα, η στήριξη από τον κόσμο δυστυχώς ελάχιστη, η καλοδεχούμενη  κριτική σκληρή αλλά και πολλές φορές άδικη. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς όσους ονειρεύονται "επόμενες ημέρες": Συνεχίζω ακλόνητος. Ζητώ επιτέλους την ουσιαστική στήριξή σας προς την ομάδα.

Οπαδιλίκι δεν πρόκειται να σας πουλήσω. Απλά … αγαπήστε την λίγο παραπάνω.".

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή