Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο «σβησμένος» ποδηλατοδρόμος στην Διονυσίου υφίσταται – προσοχή στα πρόστιμα

Μπορεί η διαγράμμιση του ποδηλατοδρόμου στην οδό Διονυσίου (απέναντι από την πλατεία Κιτριλάκη) στο κέντρο των Τρικάλων να «σβήστηκε», μετά την πρόσφατη τοποθέτηση νέας ασφάλτου κατά μήκος της οδού, όμως εξακολουθεί να υφίσταται.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων  που παρκάρουν κατά μήκος του ποδηλατοδρόμου,  να γνωρίζουν ότι έστω και αν δεν είναι  διαγραμμισμένος με την κόκκινη  χαρακτηριστική λωρίδα, από την στιγμή που η σήμανση υπάρχει, λειτουργεί κανονικά. 

Για αυτό τον λόγο, τα αυτοκίνητα που παρκάρουν πάνω σε αυτόν, τον παραβιάζουν και ανά πάσα στιγμή μπορούν να δεχτούν κλήση.

Σήμερα το πρωί, αρκετά αυτοκίνητα ήταν  παρκαρισμένα  πάνω  στον ποδηλατοδρόμο. Η  δημοτική αστυνομία  έκανε την εμφάνισή της  αργότερα  και ο δημοτικός αστυνομικός  χρειάστηκε να σφυρίζει με την σφυρίχτρα του… για να επιβάλλει την τάξη.

Άξιο να σημειωθεί είναι το γεγονός, ότι πολλά αυτοκίνητα  παρκάρουν πάνω στον ποδηλατόδρομο, καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας, όλες τις μέρες από την στιγμή που η νέα άσφαλτος «εξαφάνισε» την διαγράμμιση του.

Ο ποδηλατοδρόμος   της οδού  Διονυσίου,  συνηθίζονταν να παραβιάζεται  από σταθμευμένα αυτοκίνητα και πριν την νέα ασφαλτόστρωση, για αυτό, αρκετοί είναι οι οδηγοί  στα Τρίκαλα, που πλέον θεωρούν  – λανθασμένα – ότι επειδή η διαγράμμιση «σβήστηκε» … «γεννήθηκαν» νέες θέσεις  παρκινγκ στο κέντρο των Τρικάλων.

Η διαγράμμιση εκ νέου του συγκεκριμένου ποδηλατοδρόμου σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία του κέντρου  της πόλης, προφανώς, κρίνεται επιτακτική από τον Δήμο Τρικκαίων. 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή