Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο Δήμος Μετεώρων επιλέγει ανανέωση- ψηφίζει Θανάση Λιούτα

Ιδιαίτερα μεγάλης και θερμής αποδοχής έτυχε ο Θανάσης Λιούτας στους σταθμούς των επισκέψεών του, στην Αύρα, στην Κρύα Βρύση, στη Διάβα και στο Καστράκι.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε για ακόμη μια φορά ότι, οι κάτοικοι του Δήμου Μετεώρων πρέπει να βοηθηθούν στην πράξη.  Χαρακτηριστικά, ο κ. Λιούτας τόνισε ότι, η Καλαμπάκα είναι ένας τόπος, με δυναμική να προσελκύει ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο και γι’ αυτό η πολιτεία οφείλει με μια οικονομική πολιτική, που θα στοχεύει στη μείωση της φορολογίας, αλλά και με νευραλγικά έργα υποδομών, να συνδράμει αποφασιστικά.

Ο Θανάσης Λιούτας, επίσης στους καταστηματάρχες της Διάβας και στο Καστράκι, υπογράμμισε ότι η μείωση της φορολογίας θα είναι η κεντρική στόχευση της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός, το οποίο θα ενισχύει καταλυτικά την ενίσχυση των περιοχών αυτών. Τέλος, ο κ. Λιούτας είπε, προκαλώντας συγκίνηση στους ανθρώπους, ότι οι περιοχές αυτές είναι συνδεδεμένες με τις παιδικές μας αναμνήσεις, αλλά και τις αναμνήσεις που δημιουργούνται και θα δημιουργούνται στις νέες οικογένειες, καθώς αποτελούν και θα συνεχίσουν να είναι προορισμός όλων των τρικαλινών οικογενειών. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή