​Ο Διοικητής του Γ.Ν.Τρικάλων κατηγορεί τον Δήμαρχο Τρικκαίων για παρανομία

Βολές παρανομίας κατά του Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, βάλλει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης, για το περίπτερο μπροστά στο Ο.ΚΑ.ΝΑ, επικαλούμενος βεβαίωση από τη αστυνομία καθώς και προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δελτίο Τύπου

Στις 8 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Ο.ΚΑ.ΝΑ (Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών), για την εξυπηρέτηση των αναγκών, των πασχόντων – χρηστών.

Η κατασκευή, η οποία έγινε εξ ολοκλήρου με δαπάνη του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, μας έδωσε ένα νέο χώρο – κόσμημα για την κάλυψη των αναγκών της ανωτέρω κοινωνικής ομάδας. 

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, δυστυχώς, αγνοεί συστηματικά την ανάγκη της απομάκρυνσης του περιπτέρου, το οποίο βρίσκεται πλησίον του κτιρίου, καθώς εμποδίζει την πρόσβαση. Για το συγκεκριμένο περίπτερο υπάρχει σχετική βεβαίωση για το "παράνομο" από την αστυνομία, αλλά και από προηγούμενες Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, κατά συνέπεια δεν τεκμαίρεται από πουθενά η νομιμότητά του. 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, καλεί τον Δήμαρχο Τρικκαίων να εφαρμόσει το νόμο, άλλως πως….. δικαιολογείται κάθε δεύτερη σκέψη….Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή