​Ο Ετήσιος Χορός του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρηνίτσας Τρικάλων, «Ε.ΠΟ.Σ. 2019»

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε  ο χορός του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρηνίτσας Τρικάλων, «Ε.ΠΟ.Σ.». Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς υπήρχε αρκετή συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που οδήγησαν  αρκετά μέλη από την Αθήνα να ακυρώσουν τον ερχομό τους στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Κρηνίτσα για να συμμετέχουν στον ετήσιο χορό και να γλεντήσουν με τους συγχωριανούς τους. 

Η βραδιά κύλησε όμορφα. Πρώτα τα παιδιά του Θεατρικού Τμήματος πήραν τα αναμνηστικά DVD και τις φωτογραφίες. Εν συνεχεία το Δ.Σ. του Συλλόγου με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης άρχισε το χορό. Πρωτοχορευτήςήταν ο παπά-Γιώργης, ένθερμος υποστηρικτής της παράδοσης,και να ακολουθείται από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, τηνΓιώτα Γρηγοράτου(Πρόεδρο της Τοπικής 
ΚοινότηταςΚρηνίτσας), τη ΡίτσαΣκυλοδήμου(Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοπύργου), τον πρώην αντιδήμαρχο Χρ. Γούλας, που εκπροσώπησε το Δήμο Τρικκαίων και τον Ντίνο Μπάρδα, που μας τιμά πάντα με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Ακολούθησε η εμφάνιση  του χορευτικού του Συλλόγου που σε λίγο διάστημα κατάφεραν να μάθουν αρκετούς χορούς από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε χορευτές και στο χοροδιδάσκαλο τους, Ηλία Ζαχαράκη. Ο χορός κράτησε μέχρι πρωίας. Όλοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά, χόρεψαν, γλέντησαν και ξέχασαν προβλήματα και οικονομική κρίση. 
Φεύγοντας έδωσαν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. για το φαγητό, το ποτό, την ωραία παραδοσιακή αλλά και λαϊκή μουσική καθώς και για την πλούσια λαχειοφόρο.

Για μια φορά ακόμη οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους παραγωγούς της Κρηνίτσας (κρασί, μέλι, κρέατα, αμύγδαλα κλπ) όσο και στους εμπόρους των Τρικάλων, αλλά και της Καρδίτσας για τα πλούσια δώρα που συνολικά η αξία τους ξεπέρασε τις 5.000 ευρώ.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …