Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο κύβος ερρίφθη για τον Χατζηγάκη τον νεότερο

Ξεκίνησε  με … περιοδείες σε χωριά του Ασπροποτάμου.

Έτοιμος για το … «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο  του Νομού Τρικάλων, δείχνει ο Μικέλης Χατζηγάκης και ξεκίνησε με … περιοδείες σε χωριά του Ασπροποτάμου.

Με αφορμή της εορτή της Αγίας Παρασκευής ο κ. Χατζηγάκης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις στο Χαλίκι, στην Μουτσιάρα και στην Τζούρτζια και συνομίλησε με πολλούς ανθρώπους των χωριών αυτών για τα τοπικά προβλήματα. Δεσμεύτηκε, μάλιστα, να τα μεταφέρει, προτείνοντας και λύσεις, στα κεντρικά γραφεία της Ν. Δ. 

Ταυτόχρονα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. τονίζοντας πως «αυτό θα υλοποιηθεί από τους ικανότερους ανθρώπους που έχει η πατρίδα. Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί πως θα κάνει ΄΄ανανέωση των αρίστων΄΄».  

«Αργά η γρήγορα θα κλείσει αυτός ο κύκλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» η εκτίμηση του κ. Χατζηγάκη και ως… ρεαλιστής τόνισε «Τα επόμενα χρόνια δεν προμηνύονται εύκολα» για να προσθέσει  «όμως θα είναι πολύ καλύτερα από την τελευταία 5ετία», εκτιμώντας πως «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα πλεονεκτήματα της χώρας σε φυσικό και ανθρώπινο πλούτο που δίνουν στην Ελλάδα τεράστια περιθώρια βελτίωσης, αξιοποιώντας τους αξιότερους για αυτό τον σκοπό. Είμαι βέβαιος πως θα κάνει μια κυβέρνηση από αρίστους, κόντρα στην σημερινή μετριοκρατεία, και θα βγάλει την πατρίδα από την σημερινή παρακμή».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή