​Ο Μικέλης Χατζηγάκης στηρίζει τον δικηγορικό κλάδο

Την αμέριστη στήριξή του στον δικηγορικό κλάδο τόνισε με την σημερινή του επίσκεψη ο Μικέλης Χατζηγάκης στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Νίκο Γουγουλάκη και τα μέλη του ΔΣ.

Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός αναφέρθηκε στα άμεσα προβλήματα του κλάδου που έχουν να κάνουν με την σύνδεση του Δικαστικού Μεγάρου με το φυσικό αέριο, καθώς και με την ψηφιοποίηση του αρχείου, τονίζοντας ότι θα πάρουν τον δρόμο της υλοποίησης ευθύς με την ανάληψη καθηκόντων της νέας κυβέρνησης της ΝΔ.

Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου δεν ξεχνούν βέβαια ότι η κατασκευή του υπερσύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων (όπως επίσης η κατασκευή των νέων Φυλακών) ήταν έργα του πατέρα του, Σωτήρη Χατζηγάκη, που ως Υπουργός Δικαιοσύνης είχε προωθήσει και ολοκληρώσει την κατασκευή τους.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης στάθηκε ιδιαίτερα και στο αίτημα της μείωσης του ΦΠΑ στις δικηγορικές υπηρεσίες που αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την νέα κυβέρνηση, αλλά και του ίδιου, στο πλαίσιο της γενικότερης φοροελάφρυνσης της ελληνικής κοινωνίας.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή