Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο πολιτιστικός – αθλητικός Ιούνιος του Δήμου Τρικκαίων με πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων

Οι εκλογές τελείωσαν και… πριν τις βουλευτικές εκλογές, οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές θα μπορούν να απολαύσουν στιγμές άθλησης, πολιτισμού, ξεγνοιασιάς και συμμετοχής σε πλήθος δραστηριοτήτων.

Ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει ή συνεργάζεται για τη διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων σε διαφορετικούς τομείς, προκειμένου να συνεχίσει να μετέχει στη βελτίωση του επιπέδου των συμπολιτών. Στον αθλητικό και στον πολιτιστικό τομέα, σε μια μεταβατική περίοδο προς τον σύγχρονο Δήμο, όπως έχει οριστεί με βάση τα έργα που ήδη έχουν εγκριθεί, η δημοτική αρχή προσφέρει δυνατότητες αισθητικών και αθλητικών παρεμβάσεων.

Οι εκδηλώσεις είναι πολλές, ποικίλες, κάθε είδους. Μέχρι τώρα, έχουν προγραμματιστεί:

1.Εκθεση έργων των σπουδαστών/τριών ενηλίκων και παιδιών, του Δημοτικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής: 6 & 7 Ιουνίου 2019, Μύλος Ματσόπουλου

2. Παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων («Τα Σκουπίδια» του Γιάννη Ξανθούλη): 8 &9 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου 

3. Παρουσίαση του βιβλίου «Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να είναι φαλακρός»: Κυριακή 9  Ιουνίου 2019 στο Μουσείο Τσιτσάνη (χώρος Οθωμανικών Λουτρών)

4. Ποδηλατοβόλτα στον νέο ποδηλατόδρομο: Τρίτη 11 Ιουνίου, αφετηρία Θεατράκι Ληθαίου, όπισθεν Μουσείου Τσιτσάνη

5. Συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού: 13 Ιουνίου 2019 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο 

6. «Follow the River», Αγώνες δρόμου δίπλα στον ποταμό Ληθαίο: 16 Ιουνίου 2019 με αφετηρία την κεντρική πλατεία 

7. Εβδομάδα Μουσικής και Τέχνης: 18 – 24 Ιουνίου 2019 στο Μουσείο Τσιτσάνη (7 εκδηλώσεις)

8. U Made it Festival της κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μουσικής και Τέχνης: 24 Ιουνίου 2019 στον Μύλο Ματσόπουλου

9. 2ο Φιλικό Τουρνουά BEACH VOLLEY: 21-22 & 23 Ιουνίου 2019 στο πάρκο Αη Γιώργη

10. Εκδηλώσεις για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής: 21 Ιουνίου 2019

11. 35ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων:  21, 22, 23 Ιουνίου 2019

12.Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου: 22 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων

13. Εκδηλώσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος FutbolNet της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα: 23 Ιουνίου 2019.
Προηγήθηκε το 1ο τουρνουά Beach Volley Διαλεχτού (1 Ιουνίου 2019), ενώ υλοποιείται μέχρι 9 Ιουνίου το 2οSummerSchool από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κάποιες άλλες εκδηλώσεις δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, ενώ υπάρχουν στην ατζέντα, οι γιορτές αποφοίτησης μαθητών/τριών, οι γιορτές για τη λήξη σχολικής χρονιάς, οι γιορτές από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων, καθώς και εκδηλώσεις ιδιωτών.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή