Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Οι Απίθανοι 2 στο Σινεάκ για τα παιδιά στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος πραγματοποιεί ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.

Αυτήν την  Κυριακή 20/10 η ταινία Οι Απίθανοι 2 (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 118΄ και σε 3D
Πραγματοποιούνται οι εξής προβολές: 

• 12.00 πρωί κανονική προβολή (4 €)  και ετήσια κάρτα

• 17.30 απόγευμα 3D (5 €)

Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης: Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης  μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.

«Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2018-2019. Η κάρτα θα ισχύει μόνο στην προβολή που θα πραγματοποιείται στις 12.00 το πρωί. (11 προβολές- μία προβολή από τις δυο της κάθε ταινίας). Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

Στους «Απίθανους 2», η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση. Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο… Απίθανοι.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή