Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Oι αποστολές ΑΟΤ-Απόλλων Σμύρνης ενόψει του ματς κυπέλλου

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους τόσο ο Α Ο Τρίκαλα  όσο και ο Απόλλων Πόντου για τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης 20/12 και ώρα 15.00 στο Τρικαλινό στάδιο. Μάλιστα η ομάδα του Απόλλωνα , προπονήθηκε στο γήπεδο Πύργου. Ο αγώνας είναι για τον 6ο όμιλο. Τα Τρίκαλα χρειάζονται νίκη για να περάσουν, ενώ ο Απόλλωνας περνά με ισοπαλία ή νίκη. 
 
Αποστολή ΑΟΤ
 
Η αποστολή του ΑΟΤ απαρτίζεται από τους : Γιδόπουλο, Γιουκαρή, Γκατζολάρι, Γκουγκούδη, Θεολόγη, Καπό, Κατσαντώνη, Κέζο, Κούλπα, Μακρίδη, Μαλάι, Νιάρο, Πάνο, Σταματάκο, Συμελίδη, Συριόπουλο, Ταϊρη, Τριανταφυλλάκο, Τσιάρα.

Δεν υπολογίζονται οι Ράντι, Γκότοβος και Τσιμίκας λόγω τραυματισμών και ο Γκόλιας που η ομάδα ζήτησε να λυθεί η συνεργασία.  

Διαιτητής ο Φωτιάς ( Πέλλας) με βοηθούς τους Κωνσταντίνου(Πρέβεζα Λευκάδα) και Παλαμίδα (Λακωνίας). 4ος ο Γιουματζίδης ( Πέλλας).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
-> Παιδιά έως 12 ετών : δωρεάν
-> Γενική είσοδος : 10€

*Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας εισέρχονται στις θύρες που αντιστοιχεί το εισιτήριο τους.

Αποστολή Απόλλων Σμύρνης

Ο προπονητής της ομάδας , Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τους  Βάσιτς, Αστρά, Οριουέλα, Γκαρός, Λούκιτς, Βάρκα, Βαφέα, Γκίνο, Τζανετόπουλο, Ντ' Ούρσο, Πέδρο, Κύργια, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χέλβε, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Ρώσση και Κοντογιαννόπουλο. 

Χθες για τον 6ο όμιλο : Απόλλων Παραλιμνίου-Αστέρας Τρίπολης 0-4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7-1 9
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-2 3
3 Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 1-2 3
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1-10 1

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή