Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Οι Μπέκαμ και… «τα μέτρα ασφαλείας»

   Μεγάλη λαχτάρα πήραν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ καθώς παραλίγο να πέσουν θύματα ληστείας από 3 άτομα τα οποία αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το εξοχικό τους σπίτι.

   Σύμφωνα με την Daily Mail, έγιναν αντιληπτοί από την ομάδα φύλαξης και ειδοποίησαν τις Αρχές.

   Οι παρ’ ολίγον δράστες πρόλαβαν και σήκωσαν μια σκάλα και κοίταξαν μέσα στην έπαυλη των 6 εκατομμυρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί κι έτσι τράπηκαν σε φυγή.

   Το ζευγάρι είναι τρομοκρατημένο και σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει την ασφάλεια στην εξοχική του κατοικία όπου εκείνοι και τα παιδιά τους ξοδεύουν πολλά από τα σαββατοκύριακά τους.

   «Είναι τρομοκρατημένοι. Είναι απίστευτα προστατευτικοί με την οικογένειά τους και την προσωπική τους ζωή και έτσι η σκέψη και μόνο ότι κάποιοι σκόπευαν να εισβάλουν με αυτόν τον τρόπο στο σπίτι τους είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για αυτούς», δήλωσε στην Daily Mail πηγή κοντά στο ζευγάρι.

   Την ίδια στιγμή σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Βικτόρια Μπέκαμ μετά τις δηλώσεις του συζύγου της, Ντέιβιντ, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα.

   Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε σε συνέντευξή του για τον γάμο τους και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο γάμος είναι κάτι που «απαιτεί σκληρή δουλειά» και ότι είναι «περίπλοκος».

   Οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν πάρα πολύ την Βικτόρια καθώς όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος αισθάνεται ότι την ταπείνωσαν με αποτέλεσμα να κλαίει δύο μέρες από την στενοχώρια της.

   Μετά την απόπειρα διάρρηξης χάλασε η ψυχολογία του Ντέιβιντ και προέβη σε αυτές τις δηλώσεις που πλήγωσαν την αγαπημένη του.

    Μάλλον ο Ντέιβιντ θα πρέπει να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας του σπιτιού του και… του γάμου του…!!!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή