​Ομαδικός θηλασμός στο Κέντρο Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη το Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (ΠΕΜΘ) 2018 της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (World Alliance for Breastfeeding Action – WABA), του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece) με σύνθημα «Θηλασμός, θεμέλιο ζωής» θα πραγματοποιηθεί Ομαδική βιωματική δράση για θηλάζουσες και νέες μητέρες το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 & ώρα 18:00, στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό (στο ισόγειο των Παλαιών Φυλακών Τρικάλων).

Σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανισότητα, κρίσεις και φτώχεια, ο θηλασμός είναι το θεμέλιο για μια δια βίου καλή υγεία για τις μητέρες και τα μωρά. Ο θηλασμός αποτρέπει την πείνα και τον υποσιτισμό σε όλες του τις μορφές και εξασφαλίζει επισιτιστική ασφάλεια για τα μωρά, ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στο οικογενειακό εισόδημα, ο θηλασμός είναι ένας χαμηλού κόστους τρόπος θρέψης των παιδιών και συμβάλλει στη μείωση της φτώχειας. Όλοι έχουμε ένα σημαντικό ρόλο να παίξουμε για την εξασφάλιση της εξέλιξης και επιβίωσης των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 & ώρα 18:00-20:00

Ομαδική βιωματική δράση για θηλάζουσες & νέες μητέρες.

«Θηλασμός, θεμέλιο ζωής. Θεμελιώνοντας την υγεία, τη συναισθηματική σχέση και τη διατροφή της μητέρας και του βρέφους». 

Υλοποίηση βιωματικής δράσης:

• Φανή Τζίκα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή θεραπεύτρια, επιστημονική συνεργάτης  της Attachment Parenting Hellas.

• Μαρία Έλλη Καστρίκα, Μαία Msc(can), υποψήφια IBLCE.

• Γλυκερία Παπαγιαννοπούλου, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Msc Διατροφής & Άσκησης.

Χώρος διεξαγωγής: Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό (στο ισόγειο των Παλαιών Φυλακών Τρικάλων)Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή