Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Όμορφη βραδιά για τους διοργανωτές και συμμετέχοντες του πρωταθλήματος παλαιμάχων

Στην ταβέρνα "Μπαρμπανικόλας" στα παλιά Μανάβικα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας από τους διοργανωτές του 1ου τουρνουά παλαιμάχων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη . Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τον πρόεδρο Βασίλη Γιαγιάκο αλλά και μέλη και συνεργάτες αυτού βρέθηκαν στον χώρο , όπως και εκπρόσωποι όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Πέρασαν άπαντες μια όμορφη βραδιά με πολλά χαμόγελα και συζητήσεις περί ποδοσφαιρικών και όχι μόνο θεμάτων.

Την ιδέα για την διοργάνωση του τουρνουά, είχε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Στέφανος Γιώτης,  την οποία και υλοποίησε η διοίκηση, δίνοντας την δυνατότητα σε πρώην ποδοσφαιριστές αλλά και νυν κάποιας ηλικίας,  να παίξουν και να αθληθούν.

Ο Στέφανος Γιώτης ευχαρίστησε όλους όσοι οργανωτικά δουλεύουν για το πρωτάθλημα, όλες τις ομάδες και τους συμμετέχοντες, την διοίκηση του Επιμελητηρίου που ήταν θετική στην ιδέα αυτή, την ΕΠΣ Τρικάλων και την Επιτροπή Διαιτησίας αυτής που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια , τους ιατρούς και τις ιατρίνες, τους εκπροσώπους του Τύπου που βοηθούν στην επικοινωνία της διοργάνωσης.

Ο Βασίλης Γιαγιάκος εξήρε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση ενός τέτοιου πρωταθλήματος που δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να αθληθούν ξανά και να το διασκεδάσουν. Τόνισε ότι μια τέτοια διοργάνωση δεν έχει μόνο αθλητικό χαρακτήρα αλλά και κοινωνικό , θα γίνονται και άλλες δράσεις και ευχήθηκε να γίνει θεσμός και του χρόνου να συμμετέχουν ακόμη περισσότερες ομάδες.

Τυχερός της βραδιάς καθώς έτυχε το φλουρί ο πρόεδρος των Πολυτέκνων Τρικάλων Κώστας Βήτας. Το δώρο ήταν μια δωροεπιταγή για αγορά αθλητικού ρουχισμού και υποδημάτων από το κατάστημα ADIDAS και από το κατάστημα Αdidas Store προσφορά των επιχειρηματιών Στέφανου Γκολίτου και Λεωνίδα Μηλιώνη. Η πίτα ήταν μια προσφορά της επιχείρησης Χαλβαδοποιίας "Ένα Και Κάτι" Γιάννης Μπουλογιώργος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή