Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ονοματοθεσία του Πνευματικού Κέντρο Τρικάλων σε «Θανάσης Τριγώνης»

Ο αείμνηστος πρώην Δήμαρχος τιμήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων.

Τελέστηκε απόψε στα Τρίκαλα, η εκδήλωση της ονοματοθεσία του Πνευματικού Κέντρο Τρικάλων σε «Θανάσης Τριγώνης».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου κάλεσε στην εξέδρα την οικογένεια του Θανάση Τριγώνη, την σύζυγό του Αλίκη και τις δύο κόρες του, Εύη και Βίβιαν. Μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, προχώρησαν στην ονοματοθεσία υπό τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων.

Ταυτόχρονα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου που διετέλεσε Δήμαρχος Τρικάλων από το 1983 έως το 1990.

«Ανταποδίδουμε στον Δήμαρχο Θανάση Τριγώνη κομμάτι της αγάπης και της προσπάθειας που έκανε κατά τα χρόνια της εμπλοκής του με τα κοινά», ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου. 

Η Εύη Τριγώνη με εμφανή συγκίνηση, αναφέρθηκε στον πατέρα της και ανέδειξε την σημασία του πολιτισμού στη ζωή του αείμνηστου Δημάρχου.

Εκ μέρους του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης «Τρίκαλα Συμπολιτεία» η κ. Βάσω Κάκλα, δημοτική σύμβουλος, αναφέρθηκε εν τάχει στα στοιχεία του χαρακτήρα του Θανάση Τριγώνη και τόνισε ότι «η συγκεκριμένη πράξη από τον Δήμο, του αξίζει πέρα ως πέρα, ως εκλεκτό τέκνο της πόλης που υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση».

Από την ελάσσονα αντιπολίτευση ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκκης Πολιτεία» Γιώργος Μητσιούλης, αναφέρθηκε στην προσφορά του Θανάση Τριγώνη στην πόλη και στην ανάγκη να του «αφιερωθεί» το Πνευματικό Κέντρο. 

Ο τέως διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κώστας Κατσαρός, αναφέρθηκε στο ιστορικό της κατασκευής κτηρίου, που ξεκίνησε το 1979 και ολοκληρώθηκε το 1996.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή