Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Όχι» στους 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων από τον Υπουργό Άμυνας

Αρνητικός ήταν ο Πάνος Καμμένος, όσον αφορά το αίτημα Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και των 3 Τρικαλινών, στο αίτημα μετονομασίας του στρατοπέδου «Καβράκου».

Μεταξύ άλλων στην απάντηση του Υπουργού Άμυνας, αναφέρεται πως «Πάντως, απαιτείται πλήρης μελέτη του συνόλου του ατομικού φακέλου του Αντιστράτηγου Χρήστου Καβράκου προκειμένου να αποφευχθεί εσφαλμένη αντίληψη για την προσωπικότητά του και το έργο του και ίσως όχι μόνο αναφορά σε μεμονωμένα περιστατικά.

Σε κάθε όμως περίπτωση σας παρακαλώ να μας γνωστοποιήσετε τα έγγραφα στοιχεία τα οποία έχετε υπ’ όψη σας για τον Αντιστράτηγο Χρήστο Καβράκο, προκειμένου να τεθούν υπ’ όψη μας. Τέλος η συγκεκριμένη ονομασία στο Στρατόπεδο της ΣΜΥ υφίσταται ήδη από το έτος 1975 ενώ για ενδεχόμενη μετονομασία του, η οποία δύναται να διερευνηθεί, θα πρέπει να υπάρξει σχετική εισήγηση του ΓΕΣ όπως προβλέπεται από τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα και εν προκειμένω στην από 29 Σεπτεμβρίου 2015, εν ισχύ, Διαταγή του ΓΕΣ υπό στοιχεία Φ.911.24/3/332196/Σ.8703», αναφέρει ο Υπουργός Άμυνας στην απάντησή του σε ερώτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή