Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Παγιωμένο ρεύμα νίκης για τον Λιούτα στον Δήμο Πύλης

Το ρεύμα Λιούτα στην Πύλη επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά χθες κατά την επίσκεψή του στην περιοχή. Η υποδοχή του ήταν αντάξια των προσδοκιών που έχουν οι Πορτινοί από τον ίδιο. Ένα νέο και διαφορετικό πολιτικό ο οποίος δεσμεύεται για ΠΡΑΞΕΙΣ στην Πύλη και την ευρύτερη περιοχή. 

Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε, ότι στην Πύλη επέλεξε να βρεθεί την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου όπου συνάντησε τον δήμαρχο κ. Κώστα Μαράβα, δημοτικούς συμβούλους και εργαζομένους στο Δήμο Πύλης, καθώς  πολλούς επαγγελματίες της αγοράς, παραγωγούς και μικροπωλητές της λαϊκής, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε και το αστυνομικό τμήμα, καθώς και το κλιμάκιο της πυροσβεστικής.

Στις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο κ. Λιούτας υπογράμμισε για ακόμη μια φορά, ότι όλοι πρέπει να πιστέψουμε στη μεγάλη αλλαγή που έρχεται, καθώς η αλλαγή αυτή θα οδηγήσει σε ένα δικαιότερο μέλλον για όλους. 

Με δεδομένο ότι,  στο πρόσωπο του Θανάση Λιούτα καθρεφτίζεται η πραγματική βούλησή του για προσφορά, οι άνθρωποι όλου του Δήμου Πύλης, τον υποδέχονται διαχρονικά με ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Γνωρίζουν ότι μπορούν να τον εμπιστευθούν πέρα από κάθε αμφιβολία, του υπογράμμισαν στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους.

Στο αστυνομικό τμήμα, καθώς και στο κλιμάκιο της πυροσβεστικής, οι συζητήσεις κυμάνθηκαν γύρω από τις πολύ σοβαρές οικονομικές ανησυχίες των ανθρώπων, καθώς και γύρω από το ζήτημα της αύξησης της εγκληματικότητας. 

Είναι ζήτημα δημοκρατίας, τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, η θωράκιση της κοινωνίας και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Ο φόβος που διαχέεται σε όλη την κοινωνία, εξαιτίας της έξαρσης της εγκληματικότητας, πρέπει να αντιμετωπιστεί και θα αντιμετωπιστεί μόνο μέσα από ένα αξιόπιστο πρόγραμμα, το οποίο τοποθετεί στο κέντρο της πολιτικής την ασφάλεια των πολιτών.  «Πρέπει να οι Έλληνες να αισθάνονται ασφαλείς και η Ελλάδα να είναι μια ασφαλής χώρα», δήλωσε στο τέλος, χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή