Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του μαστού στον Δήμο Φαρκαδόνας

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου, με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού», δράση διανομής χαρακτηριστικής ροζ κορδέλας, σύμβολο της ευαισθητοποίησης γύρω από τον καρκίνο του μαστού, διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση  για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η πρόληψη, στην αντιμετώπιση του καρκίνου. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, ενώ η διοργάνωση ανήκει στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας και στον Δήμο Φαρκαδόνας.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σε δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου, ΔΕΥΑΦ, ΚΕΠ Φαρκαδόνας και ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ. (Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Φαρκαδόνας)  και στα σχολεία Γενικού Λυκείου, ΕΠ.ΑΛ., Γυμνάσιο, Δημοτικό και Παιδικό σταθμό του δήμου. 

Τις παραπάνω Δημόσιες Υπηρεσίες και σχολεία επισκέφθηκαν,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών-Προγραμματισμού-Υγείας -Παιδείας-Πολιτισμού και Κοινωνικής πολιτικής, Ηλίας Καραμάνος,  ο Κοσμάς Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ηλεκτροφωτισμού-Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, καθώς επίσης το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, Δήμητρα Παπαστεργίου και Ευαγγελία Καραπέτσα και από το τμήμα προγραμματισμού του Δήμου Φαρκαδόνας η Κατερίνα Γκριμπογιάννη.  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή