Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απαγωγή θρίλερ εξαμελούς οικογένειας από την Πιερία

Μια πρωτοφανής υπόθεση απαγωγής σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν άγνωστοι απήγαγαν ολόκληρη οικογένεια (γονείς και τέσσερα παιδιά) από την παραθαλάσσια περιοχή του δήμου Δίου-Ολύμπου, και τους κράτησαν ομήρους σε ερημική τοποθεσία, σε μια φάρμα, μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας κατάφερε να αποδράσει. Ο σκοπός τους, όπως φαίνεται ήταν να αποσπάσουν χρήματα απειλώντας το ένα από τα τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας και προς επιβεβαίωση των παραπάνω, η οικογένεια κρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ’ ένα από τα παιδιά, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Ωστόσο, ευτυχώς τα σχέδια των δραστών χάλασε ο πατέρας, ο οποίος με τραυματισμένο χέρι από τους απαγωγείς, απέδρασε και έφτασε περπατώντας στα Τέμπη, ειδοποιώντας την αστυνομία. Η αστυνομία, μέχρι στιγμής, συνέλαβε τους τρεις από τους πέντε απαγωγείς, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο συνεργοί τους. Να σημειωθεί, ότι μετά την απόδραση του πατέρα, οι δράστες (ενδεχομένως φοβούμενοι τις συνέπειες), ελευθέρωσαν τη μητέρα με τα παιδιά.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή