«Παιδί-σπίρτο» σπάει τα ρεκόρ σε τεστ ευφυίας

   Πρόκειται για τον Αντώνιο, ένα «παιδί-σπίρτο» γιο στρατιωτικών και συγκεκριμένα του Αλέξανδρου Πράπα και Γεωργίας Κοντογιάννη, στελεχών του Στρατού Ξηράς, ο οποίος έχει σπάσει τα ρεκόρ στα τεστ ευφυίας κερδίζοντας επάξια μια θέση στη λίστα με τα χαρισματικά παιδιά.

   Ο Αντώνιος είναι μαθητής στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη ενώ η ανακάλυψή του έγινε από τη Δανάη Δεληγιώργη, απόφοιτο του τμήματος Φ.Π.Ψ των Αθηνών και με μεταπτυχιακές σπουδές της πάνω στην εκπαίδευση και τις κοινωνικοσυναισθηματικές ανάγκες των χαρισματικών και ταλαντούχων ανθρώπων στο Northeastern Illinois University, MA in Gifted Education στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών.

   Τα αποτελέσματα των τεστ ευφυΐας που πέρασε ο μικρός Αντώνιος, δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον για αυτόν, αλλά ήδη έχουν αρχίσει και τα ''δύσκολα'', αφού κάθε Σαββατοκύριακο μεταβαίνει με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθεί ειδικά μαθήματα για χαρισματικά παιδιά, κάτι που κάνει με μεγάλη χαρά.
   Η ξεχωριστή περίπτωση του Αντώνιου τονίστηκε και στην ομιλία της Δανάης Δεληγιώργη,  στην Ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για το σχολικό εκφοβισμό. 
 
 Καλή επιτυχία μικρέ Αϊνστάιν Αντώνιο σε ό,τι κι αν κάνεις…!!!
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή