Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Παίξε Τσιτσάνη μου»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε».
 
 Με την υποστήριξη του «Μελωδία 99,2», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, η μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» με τίτλο «Παίξε Τσιτσάνη μου».

Αφηγητής, θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ θα προλογίσει ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καλλιτέχνες, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη , Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Μαρίζα Ρίζου, Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η φετινή συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», αφιερώνεται στον σημαντικότερο δημιουργό της Ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα.

Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας που θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, καθώς και μεγάλες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού.

Την παράσταση θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής, την σκηνογραφία επιμελείται η Αθανασία Σμαραγδή και την ενορχήστρωση ο Γιώργος Παπαχριστούδης.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Με εισιτήρια από 6 ευρώ και με ελάχιστη προσφορά 2 ευρώ που θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα, θα δοθεί η δυνατότητα να ζήσουνε όσοι παραβρεθούν μια μεγάλη βραδιά και ταυτόχρονα να συνεισφέρουνε στην προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε». 

 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή