Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Παίζει κύπελλο με Πανσερραϊκό ο Αστέρας Τρικάλων

  Ώρα δράσης για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος, στα πλαίσια της α' φάσης του 20ού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνίζεται εκτός έδρας σήμερα (Σάββατο 10.11.2018, ώρα 13.00΄, ΔΑΚ Σερρών) με το τοπικό Πανσερραϊκό.   Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και αναμένεται σχετικά εύκολος για τους παίκτες του Γ. Χατζή, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη.  Το Final 4 του φετινού Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη,  με τον Άρη να συμμετέχει χωρίς προκριματικά (ως διοργανώτρια ομάδα).

 Το ζητούμενο για την Τρικαλινή ομάδα είναι παίξει καλό μπάσκετ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, και να φτάσει γρήγορα  σε διαφορά ασφαλείας, για να μπορέσει να διαχειριστεί τον συγκεκριμένο αγώνα με τέτοιο τρόπο που να τον χαρούν και οι δύο ομάδες.   Ο νικητής του αγώνα θα φιλοξενήσει στη β΄ φάση τους Αργοναύτες Βόλου, που πέρασαν χωρίς αγώνα την α΄ φάση.

 Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων της α΄ φάσης :   Μαρούσι – Άτλας Αθήνας,  Ήφαιστος Πάτρας – Δωδεκάνησος Ρόδου, ΠΑΣΚΑ Αθήνας – Ίρις Καβάλας, Μέγας Αλέξανδρος – Ηρόδικος Κομοτηνής, και Αετοί Κρήτης(Χανιά) – Ηράκλειο Κρήτης.  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή