Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απαλλαγή των ενοικίων για τον Ιούνιο ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε αίτημα προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να εφαρμοστεί το μέτρο απαλλαγής των ενοικίων για τις επιχειρήσεις και για τον μήνα Ιούνιο.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Η επαναλειτουργία της αγοράς με περιορισμούς και σε καθεστώς ¨μερικής κανονικότητας¨ δυστυχώς δεν έχει φέρει τα προσδοκούμενα αποτελέσματα. Η υποτονική κίνηση και οι χαμηλοί τζίροι οδηγούν τις επιχειρήσεις σε αδιέξοδο, με σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας.

Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις κατά την περίοδο του Lock Down αποδείχθηκε πως ήταν πολύ σημαντικές και κρατήσαν τις επιχειρήσεις ¨ζωντανές¨. Σημαντικότερο όμως είναι οι παρεμβάσεις να συνεχιστούν και για το επόμενο διάστημα ώστε η στήριξη των προηγούμενων μηνών να μην πάει χαμένη.

Έτσι, το μέτρο της απαλλαγής των ενοικίων είναι ένα πολύ σημαντικό μέτρο, καθώς η δαπάνη τους αποτελεί το βασικότερο μέρος των παγίων εξόδων για το σύνολο των συναδέλφων.

Γι’ αυτό το λόγο αιτούμαστε την εφαρμογή του μέτρου της απαλλαγής των ενοικίων και για το μήνα Ιούνιο, με παράλληλη επιδότηση των ιδιοκτητών, καθώς αποτελεί βασικό αίτημα της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η εφαρμογή του κρίνεται απαραίτητη τόσο για την επιβίωση μας όσο και για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκριση του αιτήματός μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις ενέργειές σας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή