Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πανευρωπαϊκή διάκριση για το νηπιαγωγείο Φλαμουλίου

Μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ευρωπαϊκή διάκριση περίμενε το Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου για τη δράση που υλοποίησε την περασμένη σχολική χρονιά. 

Μεταξύ 18 Ευρωπαϊκών χωρών όπως: Ηνωμένο βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Πολωνία, Σερβία, κλπ, το μικρό Νηπιαγωγείο του Φλαμουλίου από την Ελλάδα, ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση και βραβεύτηκε με την «Ετικέτα Ποιότητας» για το έργο «Ιf you Are happy and You Know it clap You Hands!» –  Emotions από το eTwinning (Ευρωπαϊκή Σχολική Κοινότητα). 

Ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάστηκε το πρόγραμμα, η δουλειά μέσα στην τάξη, η συνεργασία με τα σχολεία των άλλων χωρών και η καινοτόμα χρήση των νέων τεχνολογιών, ήταν αυτό που το ξεχώρισε ώστε να τιμηθεί με την «Ετικέτα Ποιότητας», βραβείο που απονεμήθηκε μόνο στο Νηπιαγωγείο του Φλαμουλίου.

Φυσικά όλα αυτά έγιναν κάτω από την καθοδήγηση και την συνδρομή της κας Άννας Χηνοπούλου, Νηπιαγωγού στο παραπάνω σχολείο, η οποία κάθε χρόνο υλοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία διάφορα τοπικά, εθνικά αλλά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Θερμά συγχαρητήρια στο Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου για την επιτυχία τους και την βράβευσή τους !!!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή