Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πανσπερμία» αγροτικών θεμάτων στη «Θεσσαλική Γη»

Πως πήγε η χθεσινή πληρωμή των 7 συνδεδεμένων ενισχύσεων και ποιες άλλες έρχονται για πληρωμή το επόμενο χρονικό διάστημα, τι πρέπει να κάνουν οι αγρότες για να μην τους έρχεται λογαριασμός της ΔΕΗ την αρδευτική περίοδο, ποια γαλακτοβιομηχανία και σε ποια περιοχή θα ανακοινώσει αύξηση της τιμής των κτηνοτρόφων στο πρόβειο γάλα, τι πρόβλημα προέκυψε με τις δηλώσεις γέννας των  ζώων και των συνδεδεμένων ενισχύσεων, πως θα εφαρμοστεί και σε ποιο ύψος το περιβαλλοντικό τέλος, τι προβλέπει η πιο ευνοϊκή ρύθμιση για αγρότες, που έχουν οφειλές προς  ΕΦΚΑ (πρώην ΟΓΑ), σε ποια προγράμματα του ΠΑΑ θα υπάρξει σημαντική αύξηση του προϋπολογισμού, γιατί άλλαξε η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα του «14χίλιαρου», ποια η εξέλιξη με τη δίκη των αγροτοσυνδικαλιστών που γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη; 
 
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα, θα απαντηθούν στη σημερινή (Τρίτη 5/3/2019) εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», στις 22:30, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της εφημερίδας «ΑγροΈκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης, με σχολιαστή τον κ. Τάσο Υψηλάντη, ιδιοκτήτη της Agrofarma. 
 
• Παράλληλα, θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από την άκρως επιτυχημένη ημερίδα που συνδιοργάνωσε στην Agrothessaly, η εκπομπή «Θεσσαλική Γη» με την εφημερίδα «ΑγροΕκφραση» για τη νέα ΚΑΠ και τα Χρηματοδοτικά εργαλεία των αγροτών, με εισηγητές τον υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη και το Γ.Γ. του ΥΠΑΑΤ κ. Χαράλαμπο Κασίμη.
 
• Επίσης θα προβληθεί και μια μικρή συνέντευξη του Επικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα & Κέντρου Εργασιών Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς κ. Αλέξιου Πολυτάκη, για τα χρηματοδοτικά προϊόντα προς τους αγρότες.  
 
Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVESTREMING και στο facebook: astratv
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή