Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άπαντες στην αποστολή του ΑΟΤ – Δηλώσεις Ντόστανιτς για την πρεμιέρα

Πρεμιέρα το Σάββατο 27 Οκτωβρίου  (3 μ.μ. Δημοτικό στάδιο Τρικάλων) για τον ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Φούτμολ Λιγκ. Αντίπαλος για την 1η αγωνιστική θα είναι η ομάδα της Δόξας Δράμας.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει να βρίσκονται όλοι στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων και ο ίδιος θα ανακοινώσει εκεί την 18άδα για το παιχνίδι.

Με τον τρόπο αυτό ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές ότι η σεζόν θα είναι μεγάλη και όλοι θα χρειαστούν στην προσπάθεια που θα γίνει.
Να θυμίσουμε ότι τραυματίας είναι ο Στέργιος Τσιμίκας, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι τιμωρημένοι Αντώνης Τσιάρας και Σπύρος Γκουγκούδης.

Δηλώσεις Ντόστανιτς για την έναρξη του πρωταθλήματος

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος ο προπονητής του ΑΟΤ Ράτκο Ντόστανιτς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα! Η Φούτμπολ Λιγκ θα έπρεπε να είναι ένα πρωτάθλημα που όλοι να ρίχνουν το βάρος. Αποτελεί το εφαλτήριο για τους έλληνες ταλαντούχους – αλλά και ξένους – ποδοσφαιριστές για να δείξουν αγωνιστικές ικανότητες και να κάνουν το άλμα προς την Σούπερ Λιγκα. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι όλα αυτά με την καθυστερημένη έναρξη δεν βοηθάνε το ίδιο το ποδόσφαιρο και την αξία αυτής της κατηγορίας, που είναι μεγάλη για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους θα ξεκινήσουμε. Έχουμε φιλοδοξίες και το μυστικό είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ως μοναδικό. Ενώ επιπλέον ισχυρό κίνητρο είναι με την αγωνιστική μας παρουσία να πείσουμε τους φιλάθλους να στηρίξουν, διότι έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε χιλιάδες οπαδούς, κάτι που δεν είναι δεδομένο για όλες τις ομάδες. Αλλά είναι και στο δικό μας χέρι να αυξήσουμε την παρουσία των φιλάθλων αγωνιστική με αγωνιστική.

Όσο αφορά τώρα το πρωτάθλημα, ας μην γελιόμαστε. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι μια κατηγορία που δεν παίζει τόσο ρόλο η φανέλα της κάθε ομάδας. Εκείνο που μετρά είναι η διάθεση και κυρίως η αντοχή. Σε αυτό το κομμάτι θα παιχθούν πολλά για τους στόχους της κάθε ομάδας. Εμείς μπαίνουμε στην μάχη με αισιοδοξία και πίστη και εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους!» 
 
Το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχεται και δημόσια τα «χρόνια πολλά και ευτυχισμένα» στον μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρη Μπαταγιάννη, με αφορμή την σημερινή του εορτή. Ενώ το δώρο που θέλουν να του κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.  
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή