Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Απάντηση» Λιάπη στην ανάρτηση Πολάκη

Ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης, χωρίς να  ονοματίσει τον Υφυπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, που τού «επιτέθηκε» διαδικτυακώς, με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, χρησιμοποιώντας, μάλιστα και παλαιότερο, αποκλειστικό δημοσίευμα του trikalanews.gr, έγραψε στην ιστοσελίδα του στο Facebook:

«Ο ευαίσθητος χώρος της απεξάρτησης χρειάζεται δουλειά, επιμονή, συναίνεση, κατανόηση και διαφάνεια στις προθέσεις και στις διαδρομές ζωής. Υπάρχουν κύκλοι που ενοχλούνται όταν καθαρές διαδρομές διασταυρώνονται με τις εστίες της φαυλοκρατίας και της κακοήθειας. Εστίες που απλώνονται, δυστυχώς, από τις καρέκλες πρώην Υφυπουργών της προηγούμενης Κυβέρνησης, οι οποίοι αναπαράγουν ψηφιακές συρραφές παραποιήσεων, μέχρι τα χαλκεία της παρά-ενημέρωσης συγκεκριμένων λασπολογικών εντύπων και διαδικτυακών «τρολς», συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης. Ο χώρος, όμως της απεξάρτησης δεν έχει χρώμα. Και οι απαντήσεις θα έρθουν, όπως τις εγγυάται το Βιογραφικό και όπως θα τις δώσει το έργο μας.

Οι διαδρομές ζωής και το βιογραφικό της Αντιπροέδρου του νέου ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Φωτεινής Λεομπίλλα και των υπολοίπων Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών, με τα οποία συγκροτούμε και θα ασκήσουμε τη νέα Διοίκηση του ΚΕΘΕΑ, ενισχύοντας το αυτοδιοίκητό του, αποτελούν εγγύηση παραγωγής ουσιαστικού έργου για την κοινωνία και ειδικά για το ευαίσθητο κομμάτι των εξαρτημένων συνανθρώπων μας. Σε πείσμα των γνωστών παρά-δικτυακών, παρά-δημοσιογραφικών και παρά-πολιτικών κύκλων που παίζουν συστηματικώς και πολλάκις παιχνίδια αμαύρωσης υπολήψεων και φαλκίδευσης της αλήθειας. Με θλίψη μου είδα εχθές πρώην Υφυπουργό της προηγούμενης Κυβέρνησης να μετατρέπεται -δυστυχώς για πολλοστή φορά- σε διαδικτυακό παραχαράκτη της κακοήθειας, μηρυκάζοντας στην ιστοσελίδα του στο f/b, ανασυσταμένες ανοησίες παραποιήσεων, ως ξεθυμασμένο «φαλκίδιο» της κληρονομιάς της λάσπης, της αδιαφάνειας και της παρακμής. Ας το καταλάβουν, όμως, πως περνούμε από την κοινωνία του «παρά», στην οποία ευδοκίμησαν, στην κοινωνία του «επί». Στην επι-κοινωνία και στην ουσία της προσφοράς στον άνθρωπο και στον πολίτη».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή