Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απάντηση του Α.Ο. Πύλης “ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ” σε απαράδεκτες αναφορές του Α.Ο. Κεραυνού Ροπωτού

Με μεγάλη μας έκπληξη την Παρασκευή 27/12/2019 διαβάσαμε ένα απαράδεκτο δημοσίευμα με κεφαλίδα «Καταγγελία του Ροπωτού για το Γήπεδο Πύλης και την απαγόρευση χρησιμοποίησης του»

Η αλόγιστη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που βιώνουμε την τελευταία δεκαετία επιτρέπει στον καθένα να πιάσει ένα πληκτρολόγιο να ισχυριστεί και να γράψει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι….. Η αλήθεια όμως είναι μία και μοναδική.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, παραθέτουμε όλα εκείνα τα γεγονότα και τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ανέντιμο τρόπο δράσης σας, με πιέσεις και εκφοβισμούς (στην ίδια κοινωνία ζούμε άλλωστε) για να αποσπάσετε αντιστοίχως άδικες αποφάσεις.

Κύριοι συντάκτες του κειμένου (αρνούμαστε να πιστέψουμε πως όσοι συνυπογράφουν το κείμενο έχουν λάβει γνώση και έχουν μελετήσει και συμφωνήσει με όλα αυτά τα ανυπόστατα και αναληθή που εσείς αναφέρεται) ας ξετυλίξουμε το “κουβάρι του ψέματος” αρχής γενομένης από τις αρχές Αυγούστου, τότε…. που χωρίς να έρθετε σε επαφή με κανέναν από το σωματείο του Α.Ο. Πύλης «ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ», διαχειριστή και υπεύθυνο σωματείο για την συντήρηση του Δημοτικού Γηπέδου Πύλης εδώ και σχεδόν 38 συναπτά έτη με προσωπικές θυσίες και κόστη,  καταθέσατε μια ανώνυμη αίτηση για την χρήση του Δημοτικού Γηπέδου (συγκρατείστε το) Πύλης.

Σε συνέχεια αυτού του δικού σας, εκ του πονηρού, αδειάσματος του σωματείου μας, ακολούθησε επικοινωνία, προς τιμήν, της τότε προέδρου της Τ.Κ. Πύλης κα. Πανάγου για να μας ενημερώσει για το δικό σας αίτημα. Εξαιτίας του ότι το τοπικό συμβούλιο όντας απερχόμενο δεν ήθελε να πάρει κάποια απόφαση, η κα Πανάγου κατόπιν δικής μας πρωτοβουλίας, ζήτησε να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων των 2 σωματείων. Στην εν λόγω συνάντηση δια μέσου του αντιπροέδρου του σωματείου σας κ. Τζάνη μας θέσατε ως μοναδικό επιχείρημα για την κατάθεση αυτής της αίτησης την απόσταση 3χλμ μέχρι το Παλαιομονάστηρο, το γήπεδο του οποίου χρησιμοποιούσατε τα τελευταία χρόνια

Κατόπιν της συνάντησης, γνωρίζοντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν (ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες) και με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων (Δημοτών, Ανδρική Ομάδα ΠΟΡΤΑΙΚΟΥ, Ακαδημία ΠΟΡΤΑΙΚΟΥ) στο Δημοτικό Γήπεδο της Πύλης συντάξαμε ένα υπόμνημα προς το απερχόμενο Τοπικό Συμβούλιο στο οποίο αιτιολογούσαμε με κάθε λεπτομέρεια γιατί δεν είναι δυνατή η άμεση μόνιμη εγκατάσταση του σωματείου Α.Ο. Κεραυνός Ροπωτού στο γήπεδο της Πύλης.

Επιγραμματικά και για να ενημερωθούνε όλα τα μέλη που συνυπογράφουν αυτό το απαράδεκτο κείμενο σας, αναφέραμε τα εξής:

  • Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους (αργιλώδες αμμοχάλικο το άνω τμήμα, αμμοχάλικο το υπόβαθρο) και της περιοχής εγκατάστασης (ανήλια κατά τους χειμερινούς μήνες) την περίοδο του χειμώνα και ύστερα από βροχές (στη περιοχή μας δεν είναι και λίγες…) ο αγωνιστικός χώρος γίνεται πολύ “βαρύς” με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει πάρα πολύ τις προπονήσεις και την τέλεση των αγώνων των 2 σωματείων. Πως θα μπορέσει αυτός ο αγωνιστικός χώρος να εξυπηρετήσει τις προπονήσεις και τους αγώνες ενός τρίτου σωματείου;;; …. Στην συνέχεια μας προέκυψε και τέταρτο σωματείο.
  • Τα αποδυτήρια του γηπέδου αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο χωρισμένο σε τρία τμήματα: Δύο περίπου ίδια τμήματα που χρησιμεύουν για χρήση αποδυτηρίων της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας και ένα μικρότερο τμήμα που αποτελεί τον χώρο αποδυτηρίων των διαιτητών. Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι τα αποδυτήρια των γηπεδούχων τα χρησιμοποιεί η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας και αποτελούν χώρο τον οποίο χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύουμε το προπονητικό υλικό της ομάδας, τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών και το ιστορικό αρχείο της ομάδας. Τα δε αποδυτήρια των φιλοξενούμενων τα χρησιμοποιεί το τμήμα της ακαδημίας με την ιδιαιτερότητα πως υποχρεώνεται να μετακινείται όταν τελούνται οι αγώνες της μεγάλης ομάδας. Πως λοιπόν με την υπάρχουσα κατάσταση θα μπορέσει η συγκεκριμένη εγκατάσταση να φιλοξενήσει και τρίτο σωματείο;;; …. Στην συνέχεια μας προέκυψε και τέταρτο σωματείο.
  • Πρόγραμμα προπονήσεων και τέλεσης αγώνων. Ο χώρος του γηπέδου εβδομαδιαίως χρησιμοποιείται περίπου 6 – 7 ώρες από την ανδρική ομάδα και περίπου 20 ώρες από όλα τα τμήματα της ακαδημίας. Λόγω της ιδιαιτερότητας που υπάρχει στα ανδρικά σωματεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τα οποία αποτελούνται από μια μίξη ελεύθερων επαγγελματιών, δημοσίων υπαλλήλων και μαθητών γυμνασίου και λυκείου είναι ήδη ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθούνε κοινές ώρες για να γίνουν οι προπονήσεις. Πως θα μπορέσει το συγκεκριμένο γήπεδο να εξυπηρετήσει ένα επιπλέον σωματείο;;; …. Στην συνέχεια μας προέκυψε και τέταρτο σωματείο.

 

Στην συνέχεια του υπομνήματος και επειδή γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες, καλύτερα από εσάς, καθώς τόσα χρόνια συντηρούμε τον Α.Ο. Πύλης «ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ» στη μεγαλύτερη τη τάξη κατηγορία του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Τρικάλων με το δικό μας υστέρημα και την βοήθεια των τοπικών επιχειρήσεων, παραθέσαμε και τις προϋποθέσεις για να γίνει εφικτή μια τέτοια μετεγκατάσταση αναφέροντας τα εξής:

  • Να γίνουν χωματουργικές εργασίες και να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας του αγωνιστικού χώρου.
  • Να αντικατασταθεί η περίφραξη του γηπέδου.
  • Να ανακατασκευαστούν τα αποδυτήρια και να προβλεφθούνε επιπλέον χώροι για γυμναστήριο και για αποδυτήρια των άλλων δύο σωματείων. (…. Στην συνέχεια μας προέκυψε και τέταρτο σωματείο).
  • Το θέμα της οργάνωσης των ωρών χρήσης του γηπέδου θεωρούμε ότι με συνεργασία και καλή διάθεση όλων των εμπλεκομένων μπορεί να λυθεί. (…. Στην συνέχεια μας προέκυψε και τέταρτο σωματείο).

 

Εν τέλει καταλήξαμε να κάνουμε και μια πρόταση….

Για την φετινή χρονιά ο σύλλογος του Α.Ο. Κεραυνού Ροπωτού να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις των γειτονικών γηπέδων Παλαιομονάστηρου ή Άγιου Βησσαρίωνα (δεν χρησιμοποιούνται από κανένα σωματείο και χρειάζονται λιγότερες εργασίες) και οι μετακινήσεις να γίνονται με την ενοικίαση ενός ταξί όπως άλλωστε κάνει και το δικό μας σωματείο για να μεταφέρει αθλητές από τα Τρίκαλα και τα γύρω χωριά.

Την επόμενη χρονιά (αγωνιστική περίοδο 2020-2021) και εφόσον γίνουν οι εργασίες που αναφέραμε παραπάνω θεωρούμε ότι η μετεγκατάσταση του σωματείου του Κεραυνού Ροπωτού θα είναι εφικτή και φυσικά ευπρόσδεκτη.

Ανοίγουμε μια παρένθεση για να σας απαντήσουμε στα εξής:

  • Όχι δεν θα καταστραφεί το γήπεδο από δέκα επί πλέον παιδιά, το γήπεδο είναι ήδη κατεστραμμένο (σας προκαλούμε να έρθετε να το δείτε μετά από προπόνηση ή αγώνα της ομάδας μας) και εμείς δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να κινδυνεύσουν με τραυματισμό οι δικοί μας αθλητές.
  • Ο ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ κύριοι συντάκτες του απαράδεκτου κειμένου φέτος κλείνει 50 Χρόνια διαρκής παρουσίας και δράσης στα τεκταινόμενα της Πύλης και της γύρω περιοχής. Σαν σωματείο (όπως και άλλα στον Δήμο μας) είμαστε δίχως γραφεία εδώ και αρκετά χρόνια. Εμείς λοιπόν έχουμε ανάγκη να προφυλάξουμε το περιουσιακό μας υλικό και εννοείται ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα αποδυτήρια μας, τον μοναδικό χώρο, που μπορούμε να αποθηκεύσουμε αντικείμενα αξίας και Ιστορικής σημασίας.

Κλείνουμε την παρένθεση.

 

Με παρέμβαση λοιπόν του Δημάρχου κ. Μαράβα και ενώ είχε λάβει γνώση όλων των παραπάνω γεγονότων δεχθήκαμε την παράκληση του, να χρησιμοποιήσετε το Δημοτικό Γήπεδο Πύλης μόνο για τις προπονήσεις σας και μέχρι να πέσουν οι πρώτες βροχές.

ΠΟΤΕ λοιπόν δεν έγινε προφορική συμφωνία εκπροσώπων των δύο συλλόγων ενώπιων του κ. Μαράβα.

Μας το ζήτησε και το κάναμε, κύριοι συντάκτες αναληθών γεγονότων.

Μήπως την κάνατε μόνοι σας την συμφωνία που αναφέρετε στο κείμενο σας;;;

 

Σε ότι αφορά την αναφορά σας στην συνεδρίαση του ΟΚΠΑΔ…..

Τα μέλη της επιτροπής δεν είναι πρόβατα, ούτε βοσκάνε χορτάρι, ούτε τρώνε κουτόχορτο, κύριοι συντάκτες αναληθών γεγονότων… Σεβάστηκαν την λογικότατη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Πύλης και το υπόμνημα του Α.Ο. Πύλης “ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ” υπεύθυνου σωματείου για την συντήρηση του γηπέδου εδώ και σχεδόν 38 συναπτά έτη.

 

Όσον αφορά την στοχοποίηση, στο πρόσωπο του Πρόεδρου του Α.Ο. Πύλης “ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ” με τα περί απαγόρευσης χρήσης του γηπέδου….

Στην συνάντηση μεταξύ μελών του Δ.Σ. των δύο σωματείων (παρόντες κ. Τζάνης και κ. Καραδήμας) που είχε ακολουθήσει της κατάθεσης του υπομνήματος και της παράκλησης του κ. Δημάρχου είχαμε συμφωνήσει, εφόσον υπάρχει το πρόβλημα των μετακινήσεων να κάνετε χρήση του γηπέδου μέχρι να πιάσουν οι πρώτες βροχές,. Έκτοτε αυτό που αντιληφθήκαμε είναι πως στο γήπεδο ερχόταν έξι – οχτώ άτομα και στο χώρο πάρκινγκ υπήρχαν πέντε αυτοκίνητα. Ποιον κοροϊδεύετε λοιπόν;

Επίσης για τις εργασίες του γηπέδου πότισμα, κούρεμα, χάραξη γραμμών, και έξοδα πετρελαίου δεν κάνατε ποτέ αναφορά εκτός του μέλους σας κ. Καραδήμα που προσφέρθηκε και τον ευχαριστούμε για αυτό, να μας βοηθήσει να κλείσουμε τις τρύπες του υπόγειου ποτίσματος. Εσείς λοιπόν μετά από όλα αυτά πως θα νιώθατε;;; Τι θα λέγατε στο αντίστοιχο φιλοξενούμενο σωματείο;;; Στοχοποίηση του Προέδρου, χωρίς κανένα λόγο, έτσι, για τα μάτια του κόσμου και μόνο!!!

 

Για να ενημερωθείτε λοιπόν, στο γήπεδο της Πύλης τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποιες εργασίες για να βελτιώσουν την κατάσταση του. Υπόγειο Πότισμα, Κερκίδες, Αποθηκευτικός Χώρος, όλα αυτά με προσωπική μας συμμετοχή και πάντα με την βοήθεια του Δήμου.

Επίσης στο άμεσο μέλλον, με δικιά μας πρωτοβουλία και την βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του κ. Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη (μέλη της ομάδας μας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Τ.Κ. Πύλης με προσωπικές ενέργειες τρέχουν τάχιστα τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου) προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την αντικατάσταση της περίφραξης (σοβαρό ζήτημα ασφάλειας των αθλητών που ούτε καν το έχετε αναφέρει), την βελτίωση του συστήματος ποτίσματος του γηπέδου καθώς και την κατασκευή ενός νέου χώρου αποδυτηρίων (για αυτούς που διατείνονται ότι λειτουργούμε μόνο για το δικό μας συμφέρον).

 

Σχετικά με την αναφορά σας στα δύο μέλη της επιτροπής μας βρίσκετε απόλυτα σύμφωνους. Ο τόπος μας θέλει ανθρώπους με άποψη και όχι πολιτικάντηδες που κάνουν πολιτική στην πλάτη των συλλόγων, στη πλάτη των πιο ζωντανών κυττάρων των Δήμων.

 

Αλήθεια όμως….. κ. Τζάνη (προσυπογράφετε την καταγγελία, οπότε έχετε λάβει γνώση και έχετε συμφωνήσει) γιατί κατακρίνετε τον Δήμαρχο κ. Μαράβα, την κα. Πανάγου και τον κ. Τσιαμπαλή;;;;

Εσείς τι ρόλο έχετε διαδραματίσει στην όλη κατάσταση;

Διαψεύστε μας αν κάνουμε κάποιο λάθος αλλά στα φετινά Δημοτικά Συμβούλια δεν σας έχουμε ακούσει ούτε μια φορά να εκφράσετε μια άποψη για τις φτωχές αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο μας. Η μοναδική φορά που μιλήσατε ήταν για προσωπικό σας ζήτημα, που δεν είναι της αρμοδιότητας μας να το σχολιάσουμε.

Αυτό που κάνετε λοιπόν είναι τουλάχιστον άδικο και ανήθικο προς το πρόσωπο του Δημάρχου και των συναδέλφων σας  Δημοτικών Συμβούλων.

Μην βιάζεστε να του πάρετε την θέση, ο Δήμαρχος κ. Μαράβας έχει 4 χρόνια μπροστά του στα οποία ίσως να μπορεί να κάνει πολλά αρκεί να τον βοηθήσετε και όχι να του βάζετε εμπόδια.

Πού ήσασταν κ. Τζάνη τα προηγούμενα 5 χρόνια για να αναβαθμίσετε τις Αθλητικές Υποδομές του Δήμου μας και κυρίως της Δημοτικής Ενότητας Πύλης, έτσι ώστε σήμερα οι συγχωριανοί σας-μας να απολαμβάνουν την ενασχόληση τους με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να μην είναι αναγκασμένοι να γυρνούν σαν τους επαίτες (όπως ισχυρίζονται στα Μ.Κ.Δ.) από γήπεδο σε γήπεδο;;;

Εσείς δεν ήσασταν κ. Τζάνη, με την κα. Πανάγου που ψηφίσατε υπέρ της Μελέτης Κατασκευής Δημοτικού Γηπέδου (μελέτη χωρίς κερκίδες και αποδυτήρια) στο Τ.Κ. Παλαιομονάστηρου;;; Μήπως τότε το Παλαιομονάστηρο θα είναι κοντά και οι γονείς των αθλητών σας θα είναι ήσυχοι με την μετακίνηση τους;

Εσείς, πρόεδρε του ο Α.Ο. Ροπωτού που ήσασταν στην ανοιχτή πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης για την συζήτηση αυτού του σημαντικού θέματος και για τις ενέργειες που θα ακολουθούσαν της όλης διαδικασίας για την διεκδίκηση των αυτονόητων;;; Έχετε ενημερώσει άραγε για όλα αυτά τους συναδέλφους σας στο Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραυνού Ροπωτού;;;

Πολλές φορές ξέρετε, η σιωπή είναι χρυσός!!!

Αυτά λοιπόν ως προς το ηθικό μέρος….

 

Πάμε λοιπόν και στην Νομοθεσία….

Επικαλείστε την Υπουργική Απόφαση 17112/2000 ΦΕΚ 847/Β/11-7-2000.

Γιατί δεν αναφέρετε (ΦΕΚ 930/Β/203/2017) και την τροποποίηση που υπάρχει;

Αλήθεια διάβασε κανένας σας τί αναφέρει η νομοθεσία πριν κατηγορήσετε ευθέως τα μέλη της επιτροπής;;;;

Απορία το έχουμε….

Για να μάθετε εσείς αλλά και το ευρύ κοινό. Η Υπ. Απόφαση που επικαλείστε αναφέρεται σε ΝΠΔΔ Εθνικών Γυμναστηρίων που περιλαμβάνουν (Εθνικό Στάδιο Γυμναστήριο Κολυμβητήριο) άρα είναι παντελώς άσχετη με τα Δημοτικά Γήπεδα που με κόπο και προσωπικά έξοδα συντηρούν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Και άντε….να σας κάνουμε την χάρη και να δεχτούμε ότι κάνατε λάθος ανάγνωση της νομοθεσίας…. Για ενημερώστε μας, σε ποιο δημοτικό γήπεδο του Δήμου μας έχει υπογραφεί συμφωνητικό όπως αναφέρεται στην τροποποίηση (ΦΕΚ 930/Β/203/2017) του 17112/2000;;;

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου έχει παραχωρήσει όλα αυτά τα γήπεδα (κακώς αν δεν υπάρχουν παραχωρητήρια όπως από την νομοθεσία προβλέπεται) στους συλλόγους που έχουν έννομο συμφέρον για να μπορεί να τα συντηρεί χωρίς επιπλέον κόστος.

Άραγε η παραχώρηση του Γηπέδου της Πηγής στον ΑΟΤ έχει γίνει με παραχωρητήριο;

Ελάτε τώρα ας σοβαρευτούμε. Το γήπεδο καλώς έχει παραχωρηθεί, έστω και προφορικά, καθώς μετά την ατυχή εξέλιξη που προέκυψε με την ομάδα του Α.Ο. Πηγής κάποιος έπρεπε να αναλάβει την συντήρηση του, πράγμα που όπως έχουμε ενημερωθεί σε Δημοτικό Συμβούλιο από τον κ. Χήρα το έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο ΑΟΤ.

Το Στάδιο Τρικάλων αλήθεια, πόσες ομάδες το χρησιμοποιούνε;;;

Δεύτερη λοιπόν αναληθής αναφορά με προσβλητικές μάλιστα τοποθετήσεις προς τον Δήμαρχο κ. Μαράβα, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη της επιτροπής του ΟΚΠΑΔ.

Καμία παρανομία και καμία κατάχρηση από την πλευρά του σωματείου μας Α.Ο. Πύλης “ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ”, που ίσα ίσα κάνει τα αδύνατα δυνατά με θυσίες και έξοδα για να μην καταλήξει και αυτό το γήπεδο όπως το γήπεδο του Αγ. Βησσαρίωνα.

Άστοχες λοιπόν οι ερωτήσεις που θέτετε στον κ. Δήμαρχο, τον κ. Γενικό Γραμματέα και την αντιπολίτευση.

 

Φυσικά για την ουσία του θέματος τίποτα…

 

Εν τέλει, χωρίς κανένα αίσθημα υπεροψίας και ρασιαλισμού σας προτείνουμε να αφήσετε τις απειλές και τις κινδυνολογίες.

Αφήστε το οποιοδήποτε κόμπλεξ έχετε μερικοί από εσάς γιατί οι νεότερες γενιές συμβιώνουν μια χαρά και με πολύ δυνατές φιλίες μάλιστα.

Εσείς οι συντάκτες αυτού του απαράδεκτου κειμένου μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα μεταξύ δύο χωριών.

Κανένας, δεν σας θεωρεί κατώτερους (το διαβάσαμε και αυτό…. μάλλον όμως εσείς μας θεωρείτε, με άτοπα σχόλια τύπου «Οι Ροπωτιανοί αποτελούν το πιο ζωντανό κομμάτι της Πύλης»!!!) και κανένας δεν σας αγνοεί.

Το πρόβλημά σας είναι και δικό μας και πρέπει να βρεθεί λύση.

Προτείνουμε για την φετινή χρονιά να διεκδικήσουμε όλοι μαζί να επισκευαστεί άμεσα το γήπεδο του Αγίου Βησσαρίωνα έτσι ώστε να εγκατασταθείτε προσωρινά εκεί και να δοθεί και στα παιδιά του Αγίου Βησσαρίωνα η δυνατότητα να αθληθούν. Ξέρετε, τα παιδιά του Δούσικου πρέπει να είναι τα περισσότερο αδικημένα σε όλο τον Δήμο Πύλης.

Στην συνέχεια σας προτείνουμε να προβληματιστείτε πραγματικά και να συνεργαστείτε μαζί μας (με όλους Συλλόγους και φορείς της Πύλης) για να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αθλητικές υποδομές, για την πολύπαθη στα χρόνια της κρίσης (Οικονομική και Αξιών) Δημοτική Ενότητα Πύλης.

Αυτό είναι κύριοι συνάδελφοι του Α.Ο. Ροπωτού το βασικό θέμα και μην σας αποπροσανατολίζουν κάποιοι, μέλη του Δ.Σ. σας, οι οποίοι είχαν και έχουν στα χέρια τους τις τύχες του Δήμου μας και δεν έκαναν τίποτα για την ΠΑΙΔΕΙΑ, τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  και το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ του τόπου μας.

Αφήστε τους να στρουθοκαμηλίζουν και ελάτε να συμπορευθούμε για το καλό των επόμενων γενεών.

 

Υ.Γ. Γνωρίζουμε πως με αυτή την τοποθέτηση μας θα δυσαρεστήσουμε κάποιους και θα προσπαθήσουν να μας εκδικηθούν (σε μια μικρή κοινωνία συμβιώνουμε άλλωστε και γνωριζόμαστε καλά) με ανήθικους τρόπους. Να γνωρίζετε λοιπόν ότι δεν εκβιαζόμαστε και πάντα θα διεκδικούμε το καλύτερο για εμάς και τα σωματεία του Δήμου μας.

 

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Κατανόηση σε όλους!!!

 

Με τιμή Το Δ.Σ.

Α.Ο. Πύλης “ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ”

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή