Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απάντηση του Δημάρχου Μουζακίου για τις κεραίες 5G

Ψευδές, κατασκευασμένο και συκοφαντικό δημοσίευμα

Απαντητική επιστολή απέστειλε ο Δήμος Μουζακίου για το άρθρο του δημοσιογράφου Κρικόρ Τσακιτζιάν που φιλοξένησε το Trikalanews.gr και αφορά τις κεραίες 5G

Η επιστολή

Κύριε Διευθυντά

Στις 5 Αυγούστου 2023 πληροφορηθήκαμε πως στο site σας trikalanews.gr, υπάρχει δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, επηρεασμένος από το γειτονικό Δήμο Τρικάλων, ΔΗΘΕΝ εξέδωσε άδεια για εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας 5G στην Τοπική Κοινότητα Αγναντερού.

Όπως ήταν φυσικό και αφού η εν λόγω πληροφορία ήταν παντελώς ψευδής, ο Δήμαρχος ενημέρωσε το δημοσιογράφο που υπέγραφε το εν λόγω δημοσίευμα, ότι όφειλε τουλάχιστον να διασταυρώσει την πληροφορία η οποία, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, προέρχονταν από πολιτικό αντίπαλο. Του εξήγησε δε, ότι ουδέποτε ο Δήμος Μουζακίου εξέδωσε τέτοια άδεια και του ζήτησε να διερευνήσει περεταίρω την πληροφορία που έλαβε.

Ο δημοσιογράφος όμως επανήλθε πέντε μέρες μετά με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα που θέτει εν αμφιβόλω, όχι μόνο την αξιοπιστία του, αλλά και την αντίληψή του περί του αληθούς! Ακουσον, άκουσον… Δημοσίευσε άδεια που εκδόθηκε προ διετίας από την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και συγκεκριμένα – όπως το ίδιο το έγγραφο αναγράφει – από το ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΥΔΟΜ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)!

Δημοσίευσε δηλαδή έγγραφο που αποδεικνύει περίτρανα την αλήθεια των ισχυρισμών του Δημάρχου, αφού, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Δήμος Μουζακίου και η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Καρδίτσας είναι ξεχωριστές υπηρεσίες! Μετά ταύτα επομένως, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Επιφυλασσόμαστε βέβαια για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Έχουμε αποδείξει ως Δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της θητείας μας, ότι στεκόμαστε πλάι στους δημότες, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και κάνουμε ότι μπορούμε για να λύσουμε τα τοπικά προβλήματα. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε δηλώνοντας πάντα παρόντες σε κάθε κάλεσμά τους.

Οι «αντιπολιτευτικές» συκοφαντίες δεν μας πτοούν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών που στηρίζουν στην πλειονότητά τους δυναμικά τον αγώνα μας.

Διαβάστε επίσης:

Στο χορό του 5G οι κάτοικοι των κοινοτήτων Μουζακίου και Αγναντερού του ν. Καρδίτσας

Αντιδρούν οι κάτοικοι του Αγναντερού Καρδίτσας για τις κεραίες 5G

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή