Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απάντηση του Προέδρου της Τ.Κ. Αγναντερού του Δήμου Μουζακίου, κ. Νικήτα Παπακώστα

Σε απάντηση του δημοσιεύματος του trikalanews, που αφορά στο πρόσωπό μου σχετικά με την ανάπλαση του χώρου όπου στεγαζόταν η κεντρική παιδική χαρά του χωριού και την μη υλοποίησή της, παραθέτω τα πραγματικά και αληθή περιστατικά, ήτοι: ο Δήμος Μουζακίου προχωρά στην «Κατασκευή – εκσυγχρονισμό παιδικών χαρών Δήμου Μουζακίου» με προϋπολογισμό έργου 315.000 Ευρώ.

Το έργο δημοπρατείται με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό και ηλεκτρονική αποσφράγιση προσφορών στις 14.09.2020. Από τις 07.08.2020 έχει αναρτηθεί η μελέτη στην ιστοσελίδα του Δήμου Μουζακίου και στην ηλεκτρονική πύλη www.promitheus.gov.gr.

Με το συγκεκριμένο έργο ανακατασκευάζονται 16 παιδικές χαρές του Δήμου Μουζακίου, σύμφωνα με ότι προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Στο Αγναντερό, ανακατασκευάζεται η κεντρική παιδική χαρά που βρίσκεται ανατολικά της πλατείας του χωριού. Ο σχεδιασμός, η δημοπράτηση και η υλοποίηση του έργου εκπονούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου Μουζακίου.

Συμπληρωματικά σημειώνω πως η απομάκρυνση των παλαιών οργάνων της παιδικής χαράς που έγινε για λόγους ασφαλείας των παιδιών, δεν έλαβε χώρα επί θητείας μου. 

Όσον αφορά στο ίδιο δημοσίευμα του site που κάνει λόγο για διαπληκτισμό μεταξύ εμού και του ιερέα του χωριού, είναι ψευδές και συνεργαζόμαστε για το καλό του χωριού μας. Τούτο, κάλλιστα μπορεί να επιβεβαιωθεί και δια στόματος του πατέρα Βασιλείου. 

Μετά τιμής,
Νικήτας Παπακώστας
Πρόεδρος Τ.Κ Αγναντερού

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή