Απαράδεκτη συμπεριφορά του Εκπρόσωπου Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Μια οφειλόμενη απάντηση για την πρόσβαση στην ενημέρωση

Δυστυχώς σήμερα βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσουμε με τον χειρότερο τρόπο ότι ο Εκπρόσωπος Τύπου και Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων κ. Θανάσης Μιχαλάκης, βρίσκεται στη θέση αυτή για να εμποδίζει κατά το δοκούν και όχι να διευκολύνει το έργο της κάλυψης σημαντικών γεγονότων που αφορούν την περιοχή μας.

Συνεργάτιδα του Trikalanews.gr, έπειτα από πρόσκληση εταιρείας που προχώρησε σε μια γενναιόδωρη προσφορά για τις ανάγκες πλημμυροπαθών του Δήμου Τρικκαίων καθώς και έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων, παραβρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου για να καλύψει τη συνάντηση εκπροσώπου της επιχείρησης και του Δημάρχου κ. Νίκου Σακκά.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου, όχι απλά ενοχλήθηκε από την παρουσία της, αλλά και της απευθύνθηκε βαρύτατα προσπαθώντας να την αποτρέψει να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή, υπαγορεύοντας τον τρόπο με τον οποίο θα εργαστεί.

Με φωνές και παρεμβάσεις ακόμη και στην επιχείρηση που προχώρησε σε μια τόσο σημαντική προσφορά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πόλη μας, έφερε μεταξύ άλλων ως δικαιολογία το γεγονός ότι παρά την πρόσκληση που είχε αποσταλεί, δεν παραβρέθηκε κανένα άλλο μέσο της τοπικής ενημέρωσης!

Γεγονός τουλάχιστον απαράδεκτο, δεδομένου ότι με αυτό τον τρόπο παρεμποδίζεται στην ουσία η ενημέρωση του κοινού, προσβάλλοντας την επαγγελματική ακεραιότητα της συνεργάτιδάς μας, βάλλοντας κατά της ειδησεογραφικής μας εφημερίδας.

Ελπίζουμε το συμβάν να ήταν μια άτυχη στιγμή, κάτι βέβαια που δεν παύει να το κάνει κατακριτέο και όχι μια πάγια τακτική συντονισμένη σε μια λογική αποκλεισμού «μη αρεστών» στη Δημοτική Αρχή μέσων ενημέρωσης.

Δείτε το σημερινό ΕΠΙΣΗΜΟ δελτίο τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η Διεύθυνση του Trikalanews.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Κόκκαλης σε Κεραμέως: Όχι άλλες περικοπές στις συντάξεις χηρείας

Κόκκαλης σε Κεραμέως: Όχι άλλες περικοπές στις συντάξεις χηρείας

Να μπει φρένο στις περικοπές στις συντάξεις χηρείας ζητά ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ …
Καρδίτσα: Ο ταλαντούχος Μανώλης Πασαγιάννης στον Α.Σ.Κ.

Καρδίτσα: Ο ταλαντούχος Μανώλης Πασαγιάννης στον Α.Σ.Κ.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μανώλη Πασαγιάννη …
Έφυγε από τη ζωή η Αναστασία Παπακώστα

Έφυγε από τη ζωή η Αναστασία Παπακώστα

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Αναστασίας Ιωαν. Παπακώστα …