Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Παραιτήσεις στον Α.Ο. Τρίκαλα πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου

Την παραίτησή τους, υπέβαλαν ο Οικονομικός Διευθυντής του Α.Ο. Τρίκαλα και Δημοτικός Σύμβουλος Άκης Αναστασίου και ο Υπεύθυνος του γραφείου τύπου Δημοσιογράφος Χριστόφορος Παπαθανασίου.

Και οι 2, με ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν την απόφασή τους, λίγο πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Αναστασίου στην δική του δήλωση παραίτησης, κάνει λόγο για «ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις» και ευχαριστεί τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρήστο Γιαλιά για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ υπάρχει και διάθεση αυτοκριτικής με την φράση «Δυστυχώς ο στόχος δεν επετεύχθη και όλοι πρέπει να αναλογιστούμε το μερίδιο που μας αντιστοιχεί, με πρώτο εμένα».

Ο κ. Παπαθανασίου στην δική του δήλωση παραίτησης, επίσης ευχαριστεί τον κ. Γιαλιά που του εμπιστεύτηκε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ και προσθέτει «Το ταξίδι ήταν ωραίο, αλλά κάποτε όλα φτάνουν στο τέλος. Ο μόνος που μένει ζωντανός είναι ο ΑΟ Τρίκαλα ως μια ωραία ιδέα και όλοι ελπίζουμε ότι τα καλύτερα θα είναι μπροστά για την αγαπημένη μας ομάδα», εκτιμώντας πως «μπορεί φέτος η ομάδα να έμεινε ΄΄εκτός νυμφώνος΄΄ αλλά αν συνεχίσει με την ίδια διοικητική σταθερότητα θα φτάσει ψηλά, γιατί το αξίζει».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή