Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Παράσταση λήξης για τα χορευτικά του ΕΛΟΚ

Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης έτυχε για έβδομη συνεχή χρονιά η παράσταση λήξης των χορευτικών τμημάτων τη Παρασκευή 21/6/2019 που διοργάνωσε Ο Ε.Λ Ο.Κ. , γεγονός που θεμελιώνει τις βάσεις, για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό για κάποιους. Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Αρχικά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά του συλλόγου μας που με τους χορούς τους μας έδωσαν χαρά και μας έκαναν να αισθανθούμε περήφανοι, τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν σε αυτές τις δραστηριότητες, αλλά και το χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας Δημόπουλο Κωνσταντίνο, που δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να έχουμε ένα μοναδικό θέαμα σε κάθε εκδήλωση.

Όλους τους χορηγούς μας (είναι αδύνατο να τους αναφέρουμε αναλυτικά) που σε εποχές που η οικονομική στενότητα χαρακτηρίζει την αγορά και η Επιχειρηματικότητα είναι στο στόχαστρο, έκαναν την υπέρβαση βοηθώντας οικονομικά σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Σύλλογό μας.

Τους μουσικούς που πλαισίωσαν αυτή τη γιορτή του πολιτισμού.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων μελών και φίλων του συλλόγου μας, που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή τους.

Σε μια περίοδο κρίσης, φανερώνουμε όλοι εμείς πως η «συστράτευση» στην υπεράσπιση του πολιτισμού και των αξιών μπορεί, και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει τον ρου των πραγμάτων και την πορεία μας…"

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή