​Παρελθόν αποτελεί η περιφερειακή διευθύντρια των My Market που έγραψε την επίμαχη επιστολή

Στην απομάκρυνση της περιφερειακής διευθύντριας, η επιστολή της οποίας είχε προκαλέσει σάλο, προχώρησε η διοίκηση της αλυσίδας My Market.

Η εταιρία έκανε λόγο για ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν είχε να κάνει τίποτα με την φιλοσοφία, την κουλτούρα και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης. 

«Οι άνθρωποί μας», όπως τονίστηκε, «ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα – και μετά τη συγχώνευση με τη Βερόπουλος – ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

H εταιρεία διευκρίνισε ακόμη πως είναι απόλυτα σύννομη με τις συλλογικές συμβάσεις και τόνισε μάλιστα πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι μισθοί είναι άνω αυτού που ορίζει ο νόμος ως βασικό. Δικαιολόγησε μάλιστα την ύπαρξη κατηγορίας εργαζομένων με αμοιβή 300 ευρώ, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πρόκειται για χαμηλά αμειβόμενους υπαλλήλους, των οποίων οι συμβάσεις προβλέπουν αυτό το ύψος των μισθών.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή