Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Παρών και στο συλλαλητήριο της Αθήνας ο Χρήστος Μιχαλάκης

Παρών θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην συμφωνία των Πρεσπών.

Βέβαια το γεγονός της παρουσίας του κ. Μιχαλάκη στην Αθήνα και στο συλλαλητήριο δεν αποτελεί ιδιαίτερη… είδηση, καθώς είναι γνωστή η αντίθεση του Αντιπεριφερειάρχη στην εν λόγω συμφωνία, όπως επίσης και η συμμετοχή του σε όλα τα μέχρι σήμερα μεγάλα συλλαλητήρια που έχουν γίνει για το θέμα αυτό στα Τρίκαλα, στην Λάρισα και αλλού.

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε θα ταξιδεύσει την Κυριακή από Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα.

Από την άλλη πλευρά, δεν γνωρίζουμε το αν θα παραβρεθούν ή όχι στο συλλαλητήριο της Αθήνας τόσο ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, όσο και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, από τους οποίους δεν πήραμε απάντηση αν και προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε.

Αντίθετα, δεν επιχειρήσαμε να ρωτήσουμε τους Βουλευτές Τρικάλων του κυβερνώντος κόμματος κ.κ. Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, δεδομένου ότι στηρίζουν και συνυπογράφουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Σε περίπτωση που θα βρίσκονται την Κυριακή στην Αθήνα, πιθανότερο είναι να τους δούμε στην αντισυγκέντρωση των Αντεξουσιαστών στα Προπύλαια, παρά στο Σύνταγμα…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή