Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

Τρίκαλα: «Λογιστής» έπεισε ηλικιωμένη να αφήσει χρυσαφικά σε σακούλα

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στα Τρίκαλα. Άγνωστος προσποιήθηκε τον λογιστή και την έπεισε να παραδώσει χρυσαφικά και ρολόγια.

26 Aug 2026
Τρίκαλα: «Λογιστής» έπεισε ηλικιωμένη να αφήσει χρυσαφικά σε σακούλα

Υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων εξιχνίασε η Αστυνομία, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος 28χρονου και άγνωστου ή άγνωστων συνεργών του.

Η απάτη σημειώθηκε το απόγευμα της 20ής Αυγούστου 2026, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη και, προσποιούμενος τον λογιστή, την έπεισε ότι έπρεπε να γίνει «έλεγχος και καταγραφή» των χρυσαφικών της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα πείστηκε να τοποθετήσει σε σακούλα διάφορα χρυσαφικά, μεταξύ των οποίων σταυρό, καθώς και ρολόγια χειρός και να αφήσει τη σακούλα σε δρόμο κοντά στο σπίτι της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι 28χρονος μετέβη με αυτοκίνητο στο σημείο και παρέλαβε τη σακούλα με το περιεχόμενό της.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου και άγνωστου ή άγνωστων μέχρι στιγμής συνεργών του.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν αναφέρεται σύλληψη του 28χρονου, ούτε προσδιορίζεται η χρηματική αξία των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..