Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεβίωσε η ομογενής Ιωάννα Γεωργοπούλου-Κολοβού

  Άφησε ήρεμα την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή η ομογενής τρικαλινής καταγωγής Ιωάννα Γεωργοπούλου-Κολοβού(Ioanna Kolovos) η οποία ζούσε στο Νιου Καστλ του Ηνωμένου Βασιλείου.
 

   Ειδικότερα, ήταν γεννηθείσα στις 15 ΜαΪου του 1942 στην Περδικοράχη Τρικάλων όπου στα 22 της χρόνια παντρεύτηκε και μετανάστευσε απολαμβάνοντας 53 χρόνια υγιούς γάμου με τον σύζυγό της Γιώργο Κολοβό(George Kolovos).

   Ύστερα από σκληρή δουλειά, υπομονή, πάθη και πολλή αγάπη κατάφερε να πετύχει το όνειρό της για μια καλύτερη ζωή της οικογένειάς της.

   Δούλευε ακούραστα στο ‘’Hudson Lunch restaurant’’ όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή εξέλιξη της επιχείρησης.

    Σαν μητέρα ήταν ικανότατη μαγείρισσα καθώς και δεινή ράφτρα. Είχε καλή ικανότητα στο να εξιστορεί παραμύθια και να μεταδίδει τα μαθήματα της ζωής.

   Είναι σίγουρο ότι τα χειροποίητα ρούχα της θα παραμείνουν να τη θυμίζουν στους οικείους της, σε παιδιά και εγγόνια, τα οποία αποτελούσαν τη μεγαλύτερη χαρά της στη ζωή αφού της μετέδιδαν ευτυχία και δύναμη να συνεχίζει.

   Τα άτομα της οικογένειά της θα τη θυμούνται για πάντα και θα την κουβαλάνε στην καρδιά τους για τη σοφία που είχαν τα λόγια της.

   Αφήνει πίσω της το σύζυγό της Γιώργο Κολοβό(George Kolovos), τα παιδιά της Βίκυ(Vickie), Nίκο(Nick), Δημήτρη(Jim) , τα 7 εγγόνια της, τις 2 αδερφές της και πολλά ανήψια από συγγενείς στην Ελλάδα.

   Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη στις 11π.μ στον Ορθόδοξο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Νιου Καστλ.

   Η ομάδα του trikalanews.gr καταθέτει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους, συγγενείς και φίλους της εκλιπούσας.  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή