Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απειλές απόλυσης στο Νοσοκομείο εάν δεν υπερασπιστούν τον Παρθένη

Με απόλυση απειλούν τις καθαρίστριες, που δεν θα παραβρεθούν στο Δικαστικό Μέγαρο την Πέμπτη, να υπερασπιστούν τον πρώην Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Οι εναπομείναντες Παρθενικοί, στήνουν σκηνικό τρομοκρατίας, για την δίκη της Πέμπτης, όπου ο πρώην διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, θα βρεθεί ως κατηγορούμενος, διότι τον Αύγουστο του 2016 παραβίασε κατ’ εξακολούθηση προσωρινή διαταγή δικαστικής εντολής.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι ίδιες οι εργαζόμενες στην καθαριότητα του ΓΝΤ, δέχθηκαν τηλεφωνήματα, από ανθρώπους του νοσηλευτικού ιδρύματος και πρόσωπα γνωστά και προσφιλή στο πρόσωπο του πρώην διοικητή, που τις καλούν να βρεθούν την Πέμπτη στο Δικαστικό Μέγαρο, για την υπεράσπιση του κ. Παρθένη.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του trikalanews.gr, έχουν ραφτεί καινούργιες στολές και οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους την Πέμπτη στο Δικαστικό Μέγαρο.

Επίσης στον χώρο των αποδυτηρίων των καθαριστριών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων , έχει αναρτηθεί υπενθύμιση, για το ραντεβού της Πέμπτης όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του trikalanews.gr.

Το παραπάνω γεγονός δεν άργησε να διαρρεύσει, από τον φόβο που διακατέχει τις εργαζόμενες και την ψυχολογική βία που δέχονται και να γίνει γνωστό πλην του Γ. Ν. Τ και στους νέους διοικούντες της 5ης υγειονομικής περιφέρειας!!!

Για την ιστορία, στην δίκη ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πρώην διοικητή κ. Παρθένη, είναι ο κ. Πολάκης.

Η δίκη έχει αναβληθεί τρεις φορές με ευθύνη του κ. Παρθένη, διότι η έλευση του κ. Πολάκη δεν κατέστη δυνατή, καθότι ως υπουργός, είχε πολλές υποχρεώσεις και ήταν αδύνατον η μετακίνησή του στην επαρχία για έναν τόσο «ήσσονος» σημασίας θέμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ, Παρθένης, κάλεσε τις κάμερες, στην τελευταία αναβολή, δήλωνε ότι δεν ευθύνεται αυτός για τις αναβολές, ότι έχει αγανακτήσει και ότι θέλει να γίνει η δίκη αλλά οι αναβολές δεν τον αφήνουν.

Όλα αυτά λοιπόν συμβαίνουν στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία, μια χώρα μέλος της Ε. Ε. εν έτη 2020!!!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή