Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργοί κατέκλυσαν το κέντρο των Τρικάλων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δυναμική η απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη, 17 Απριλίου το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων.

«Η απεργιακή μάχη στις 17 Απρίλη με συγκέντρωση στις 10:00 το πρωι στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο χαστούκι στην κυβέρνηση και την πολιτική της. Ειδικά τώρα, μπροστά στην  αύξηση-ψίχουλα του κατώτατου μισθού που ανακοίνωσε. Απάντηση σ’ αυτήν την πρόκληση δεν μπορεί να είναι άλλη, από τον αγώνα για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 900 ευρώ, κατάργηση του αντεργατικού νόμου Βρούτση – Αχτσιόγλου και καθολική επαναφορά των τριετιών, ενσωματώνοντας όλα τα χρόνια από το 2012 μέχρι σήμερα», είχε κοινοποιήσει τις προηγούμενες μέρες σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαμαρτυρία στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Σκρέκα στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Στη διαδήλωση, η οποία εξελίχθηκε σε πορεία, συμμετείχαν και οι επιτροπές πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας και ΔΕ Μεγάλων Καλυβίων, απαιτώντας να επιλυθούν άμεσα τόσο τα προβλήματα με τις αποζημιώσεις, οι οποίες σύμφωνα με τους ίδιους δεν έχουν επιδοθεί ακόμη, όσο και με την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ.

Η πορεία κινήθηκε στους δρόμους του κέντρου των Τρικάλων και αφού πέρασε από τη ΔΟΥ Τρικάλων και το πολιτικό γραφείο του Τρικαλινού υπουργού Κώστα Σκρέκα, κατέληξε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή