Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απερίγραπτη οδύνη – Τρικαλινοί στο πλευρό φίλων και συγγενών που έχασαν δικούς τους

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς το δράμα που συντελείται μέχρι αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, Τρικαλινοί, σπεύδουν στο πλευρό φίλων τους και συγγενών που έχασαν κάποιο δικό τους άνθρωπο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ανάμεσα σε αυτούς ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή Τρικαλινή, η οποία βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της στη Λάρισα για να συμπαρασταθεί στο δράμα της οικογένειας αδελφικής της φίλης από Θεσσαλονίκη, η οποία αγνοούνταν και οι συγγενείς της βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης. Παρόμοιες ιστορίες ακούγονται από παντού.

Ανάμεσα σε αυτές και άλλοι Τρικαλινοί που περίμεναν νεότερα για συγγενικό τους πρόσωπο από τη Λάρισα με τη λίστα να μην έχει τέλος.

Η μόνη στιγμή αισιοδοξίας σήμερα, οι τρεις νέοι άνθρωποι από τα Τρίκαλα που αρχικά φερόταν ως αγνοούμενοι και που ευτυχώς, δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την κατάστασή τους. Πρόκειται για δύο νέα παιδιά, επίσης με καταγωγή από Καλαμπάκα, ενώ στη Χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, νοσηλεύεται ο 36χρονος Αρ. Κ. επίσης από τα Τρίκαλα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή