Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απήγαγαν και κρατούσαν Ινδό σε αποθήκη

Ένα πραγματικό θρίλερ έζησε ένας 30χρονος από την Ινδία που απήχθη από δύο Έλληνες 22 και 37 χρόνων και εκρατείτο σε αποθήκη του Δενδροποτάμου.

Τέλος στην περιπέτεια του απαχθέντος έδωσαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον απελευθέρωσαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Η δράση της Αστυνομίας έλαβε χώρα ύστερα από καταγγελία που έγινε σε αστυνομική Υπηρεσία του νομού Αττικής σχετικά με πιθανή αρπαγή νεαρού αλλοδαπού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε αποθήκη στο Δενδροπόταμο, όπου οι δράστες κρατούσαν χωρίς τη θέληση του τον 29χρονο, απαιτώντας εκβιαστικά από συγγενικό του πρόσωπο την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Ο 29χρονος, ο οποίος έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο από γρονθοκοπήματα, απελευθερώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Σε βάρος του 22χρονου και του 37χρονου συνεργού του σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων δύο ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση, που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου κράτησης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή