Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πήρε το δισκοπρίονο και… διέλυσε το Playstation του γιου του!

   Πατέρας πήρε το δισκοπρίονο όχι για να κόψει κανένα αλουμίνιο ή σωλήνα αλλά… για να κομματιάσει το Playstation του γιου του που σύμφωνά με αυτόν τον είχε καταστήσει εντελώς ανόητο.

   Ο αγανακτισμένος πατέρας απ’ ότι φαίνεται απηύδησε με την προσκόλληση του γιου στην κονσόλα που αναγκάστηκε να το διαλύσει μπροστά στην κάμερα του φίλου του που τραβούσε βίντεο.

   Υπέρ πίστεως πήγε η κονσόλα αξίας 400 ευρώ ενώ ο πατέρας είπε στο βίντεο χαρακτηριστικά «Γεια σε όλους. Είμαι ο Σάι. Αυτό είναι το δισκοπρίονό μου κι αυτό το PlayStation του γιου μου, που πήρα από το δωμάτιό του, γιατί τον μετέτρεψε σε παντελώς ανόητο και μπούχτισα».

   Μάλιστα, ο άντρας ανάρτησε το βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook και έλαβε τον τίτλο του… πατέρα της χρονιάς αλλά υπήρχαν και μερικές αντιδράσεις πιο συναισθηματικές αλλά και χιουμοριστικές όπως ότι έπρεπε να το δώσει σε κάποια φτωχή οικογένεια που δεν είχε την πολυτέλεια να το αγοράσει ή ότι θα αναγκαστεί να ξοδευτεί εκ νέου αγοράζοντας καινούρια κονσόλα αφού είναι σίγουρο πως θα τον αναγκάσει η γυναίκα του και άλλα σχόλια τέτοιου στυλ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή