Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απίστευτο! 30χρονος είδε το ποινικό του μητρώο στα social media!

Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει ένας 30χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης την έκπληξη και το σοκ που δοκίμασε όταν είδε τα στοιχεία του ποινικού του φακέλου φαρδιά πλατιά στα κοινωνικά δίκτυα!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά το αρχικό σοκ ο νεαρός αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Μόνο οι αστυνομικοί έχουν πρόσβαση στους φακέλους των ποινικών μητρώων και μόνο με ειδικό κωδικό που γνωρίζουν μόνο λίγοι.

Η έρευνα που θα διεξαχθεί αναμένεται να διαλευκάνει ποιος αστυνομικός και γιατί διέρρευσε το ποινικό μητρώο του 30χρονου.

Ο νεαρός υποστηρίζει πως πιθανότατα ο φάκελός του διέρρευσε καθώς θέλουν να τον εκβιάσουν γιατί είναι μάρτυρας σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Θοδωρής Καραγιάννης δήλωσε πως η ανάρτηση του ποινικού μητρώου συνοδευόταν με το όνομα αλλά και την φωτογραφία του θύματος. Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά την ανάρτηση ακολούθησαν απειλητικά μηνύματα προς τον πελάτη του.

Πηγές αναφέρουν πως ο 30χρονος ήταν σε μια φάση που προσπαθούσε να φτιάξει ξανά την ζωή του και οι υποθέσεις που ήρθαν ξανά στο φως τον αναστάτωσαν καθώς είχαν απασχολήσει την δικαιοσύνη.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή