Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απίστευτο: Τρικαλινός στα πρωτοφανή επεισόδια σε ματς της Αυστραλίας! (φωτό)

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις… είτε για καλό είτε για κακό θα βρεις και από κάτω και κάποιο Τρικαλινό.

Ο Τρικαλινός συγγραφέας και γνωστός καθηγητής Αγγλικών Θόδωρος Αλεξιάδης που βρίσκεται στην Αυστραλία καθώς επισκέφθηκε τον τόπο που γεννήθηκε πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις ομάδες Melbourne Victory – Melbourne City.

Είχε όμως την ατυχία να παραβρεθεί σε πρωτοφανή επεισόδια με εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν.

Τα άγρια επεισόδια, τα οποία υποχρέωσαν τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα, σημειώθηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να διαμαρτύρονται για την απόφαση ο τελικός του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στο Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης η αρχική «συμφωνία» των οπαδών των δύο ομάδων ήταν να αποχωρήσουν από κοινού από το γήπεδο μετά το 20 λεπτό κάτι που, όμως, δεν συνέβη καθώς οι φίλαθλοι της Victory εξεμάνησαν όταν ο τερματοφύλακας της City, Τομ Γκλόβερ, φέρεται να τους πέταξε πίσω μια φωτοβολίδα με στόχο τον ίδιο.

Αποτέλεσμα της εισβολής και της επίθεσης ήταν ο Γκλόβερ να τραυματιστεί στο κεφάλι με αίματα να τρέχουν από την πληγή που του προκάλεσαν άγνωστοι με κάποιο σιδερένιο κουβά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το trikalanews.gr από τον κ. Αλεξιάδη ο οποίος ήταν σοκαρισμένος από τα πρωτοφανή επεισόδια.

Μάλιστα με σχόλιο του στο Facebook σημείωσε: Ήρθα να δω μπαλίτσα και πάλι επεισόδια. Έτσι για μην ξεχνάμε την πατρίδα !!!! ΔΙΕΚΟΠΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Melbourne City – Melbourne Victory”.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή